AScarlett
Moderator
Oo ja mialam adidasy na koturnie.Za mną chodzą dzwony! Ale takie że nogawka dopiero się rozszerza od kolana. O mamo ale bym nosiłabrakuje jezcze tych butów z ogniami po bokach
![]()
To byl szal. Do dzwonów oczywiście
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oo ja mialam adidasy na koturnie.Za mną chodzą dzwony! Ale takie że nogawka dopiero się rozszerza od kolana. O mamo ale bym nosiłabrakuje jezcze tych butów z ogniami po bokach
![]()
Proste też teraz modne. Ja kupiła jeszcze boyfriendy i takie mega różowe szerokie zwiewne. W końcu nie będę chodziła jak ta sierotaale spodnie? Ja się zastanawiam na prostymi spodniami
Uo panie! Było! A patrz toOo ja mialam adidasy na koturnie.
To byl szal. Do dzwonów oczywiście![]()
Zwykle spotkanie w knajpie. Trochę się sram bo nie miałam kontaktu z nikim od liceum. Z tymi, z którymi miałam się nie odzywają do mnie bo się wstydzą, że im w życiu nie wyszło, albo że przytyły.. Jakbym ja była jakaś idealnaSuper!Impreza jakaś będzie z okazji 15 lecia? U mnie 14 lat po maturze! Rany, jak to szybko zleciało!
To było poza finansowymi możliwościami moich rodzicówUo panie! Było! A patrz to![]()
Brzmi super!!!!!A ja chciałam przekazać, że jutro idę na 34 urodziny do moejj przyjaciółki, ubieram czarne dzwony (coś jak leginsy.obcisle mega na doopie i rozszerzane) i krótki top rękawami rozszerzanymi przy mankietachjestem ciekawa co znajomi powiedzą na mój nowy stajl
![]()