Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na pierwszym foto widać coś... oby tohejo! Nie odzywam się dziś bo cały dzień przespałam. Czuje się jakby mnie jakieś choróbsko brało. Zrobiłam sobie rano test płytkowy jakiś z apteki i jak zwykle zobaczyłam cień ale mówię nieee, to moja głowa. Będąc w piekarni kupiłam sobie 2 pinkii zrobiłam przed chwilą. Weźcie udział po raz kolejny w moim festiwalu cieni
Ja widzę, pierwszy raz widzę mega cień na pinku
Jutro rano tez zrobię
rzućcie okiem i powiedzcie, ze jestem ZJEBANA
Nie potrafię zrobić dobrego zdjęcia nawet iPhonem
![]()
Powiem tak widzę, ale pinki mimo, ze niektóre z dziewczyn nie widzialy nigdy to ja widzialam na kilku swoich tez kreskę fabryczną i to dosc mocno odbijajacą sie jak u Ciebie. Widzę ale pytanie czy to zdjecie jest do 5 min? Jesli nie, daj Boże z calego serca życzę Ci by jutro byla wyraźniejsza. U mnie nigdy nie była, albo taka sama albo zerowa. Kibicuję Ci w tym momencie bardzo❤ bo sama tez wrzucam takie testy i zawsze bardzo liczę na poranek i wyrazniejszy cień kreski albo kreskę. Jutro od rana od 6 czekam na Twoj test POZYTYWNY.hejo! Nie odzywam się dziś bo cały dzień przespałam. Czuje się jakby mnie jakieś choróbsko brało. Zrobiłam sobie rano test płytkowy jakiś z apteki i jak zwykle zobaczyłam cień ale mówię nieee, to moja głowa. Będąc w piekarni kupiłam sobie 2 pinkii zrobiłam przed chwilą. Weźcie udział po raz kolejny w moim festiwalu cieni
Ja widzę, pierwszy raz widzę mega cień na pinku
Jutro rano tez zrobię
rzućcie okiem i powiedzcie, ze jestem ZJEBANA
Nie potrafię zrobić dobrego zdjęcia nawet iPhonem
![]()
prześwito kurde, mamy coś co jest przed cieniem - zacienieniewyższa szkoła jazdy
![]()
Od razu po zrobiłam zdjęciePowiem tak widzę, ale pinki mimo, ze niektóre z dziewczyn nie widzialy nigdy to ja widzialam na kilku swoich tez kreskę fabryczną i to dosc mocno odbijajacą sie jak u Ciebie. Widzę ale pytanie czy to zdjecie jest do 5 min? Jesli nie, daj Boże z calego serca życzę Ci by jutro byla wyraźniejsza. U mnie nigdy nie była, albo taka sama albo zerowa. Kibicuję Ci w tym momencie bardzo❤ bo sama tez wrzucam takie testy i zawsze bardzo liczę na poranek i wyrazniejszy cień kreski albo kreskę. Jutro od rana od 6 czekam na Twoj test POZYTYWNY.
Trzymam kciuki mocno za wyraźny pozytyw jutroOd razu po zrobiłam zdjęciezobaczymy rano, nie napalam się
![]()
Jesteśmy spragnione pozytywów, liczymy na fotkę.ja dziś jakoś 7/8dpozapisana jestem na 16.03 ale chyba sobie machnę już we wtorek