Nasturtium
Fanka BB :)
A gdzie jedziecie?ja powiedziałam, że będę gruz żreć, ale pojadę na wakacje. Kiedy będę jeździć jak nie teraz!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A gdzie jedziecie?ja powiedziałam, że będę gruz żreć, ale pojadę na wakacje. Kiedy będę jeździć jak nie teraz!
Jakis taki różowy, nie zalałaś?Co myślicie dziewczyny o tym, łudzić się jeszcze?
ja zarabiam powyżej średniej krajowej a i tak oglądam każdą złotówkę 10 razy...Ja nie zarabiam najniższej krajowej, ale jak mi ściągną ratę za kredyt to też się czuje jak bidok i dziękuję za pracę zdalną bo nie miałabym za co auta zatankować![]()
myślę, że Cię nie znam i nie wiem skąd się tu wzięłaś?Co myślicie dziewczyny o tym, łudzić się jeszcze?
Powiedz ze czekasz na wynik biopsji o ze doślesz mailem ja tylko bedą, żeby ocenił. Za te 400zl chyba sie należytak, on ma znaczenie dla immunojak najbardziej.
Jedyne co mogłabym zrobić to spytać o zalecenia jakby jednak był zły.
Nie wiem już sama... jakoś zwiątpiłam już w sens tego wszystkiego, nawet Stary zwątpił i powiedział, ze jak tak dalej pójdzie to albo pojedziemy na wakacje albo będziermy się leczyć....
jeszcze nie wiemy, bo celujemy w lasta, ale prawdopodobnie EgiptA gdzie jedziecie?
A kiedy miałaś testować? Ile jesteś dpo?Co myślicie dziewczyny o tym, łudzić się jeszcze?
U nas rata dwukrotnie, ale nie żałujemy bo w tych pieniądzach mielibyśmy jakąś klite może 50 metrowa a tak to mamy fajny dom. Może w połowie niewykończony, ale mąż działa. Do tego pies ma przestrzeń, ja mogę uprawiać swoje badyle.Jeszcze te zdupiałe kredyty tak poszły w górę...
Okres spóźnia mi się już 3 tygodnie, 40 dni dpoA kiedy miałaś testować? Ile jesteś dpo?