• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Jak szybko działa ten wiesiołek? Stosuje drugi tydzien i mozliwe, ze juz działa? Mam wiecej sluzu mimo ze to jeszcze nie czas na ten plodny i ogolnie wcześniej raczej sucho mialam.
Dla mnie możliwe, mnie też się wydawało, że zadziałał szybko. Ja brałam po 6 tabletek dziennie. To jest jak jedzenie w sumie. Jak zjesz bigos to masz bąki już na drugi dzień 🤡

tak, dlatego nieraz dziewczyny robią kilka testów dziennie żeby „złapać” pik(achu hehe)

Mam nadzieję, ze Cię przyjmie, trzymam kciuki i daj znać jutro 🤞🏻

Na śniadanie?! Zadbasz sama o siebie czy ja mam przyjechać o Ciebie zadbać? A ostrzegam, ze mam w sobie sporo z babci! 😄

Very Funny Oops GIF by America's Funniest Home Videos's Funniest Home Videos

Miłość jest albo jej nie ma, nie można jej mierzyć ani porównywać, skoro wybraliście sie wzajemnie to znaczy, ze coś między Wami było ważnego :) a to, ze teraz jest inaczej, spokojniej to wcale nie znaczy, ze nie ma miłości ♥️

Best Friends Love GIF by Kennysgifs
ja używam clearblue i on niby jakoś powinien wyłapywać gdy robi się tylko rano bo porównuje do poprzedniego dnia...

Pozostaje mi miec nadzieję że ta temperatura będzie teraz rosnąć 😔

Załączniki

• 0d2851e9-4eeb-44b0-858a-56eebd4dd25f.jpeg
    0d2851e9-4eeb-44b0-858a-56eebd4dd25f.jpeg
    21,5 KB · Wyświetleń: 169
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry