Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
One są w jakiejś takiej mini skorupce z czegoś, z czego nie wiem, ale rozgryzalam i się przyglądałama to ciekawe, bo jest czekolada z tymi strzelającymi i normalnie strzelają przy jedzeniu, ciekawe jak to robią
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
One są w jakiejś takiej mini skorupce z czegoś, z czego nie wiem, ale rozgryzalam i się przyglądałama to ciekawe, bo jest czekolada z tymi strzelającymi i normalnie strzelają przy jedzeniu, ciekawe jak to robią
No ja 5go maja lecę na kominie do Włoch, wracam 9go a 11go już do EgiptuMi lekarka powiedziała, że jak wszystko gra to nie ma przeciwwskazań do lotów i mam się nie stresować, bo to gorzej działa.
Ja z uwagi na pracę, w 1 trym musialam 3x byc na delegacji po Europie.
Hahahaha pomysł zacny, a te niespodziewane losowe zdarzenie popsuło...Kupiłam ostatnio gdzieś takie drobne cukiereczki strzelające właśnie i wpadłam na świetny pomysł żeby w ramach żartu (bardzo jestem zabawna, nieprawdaż) posypać nimi sernik na sylwestra, żeby był, hehe, wystrzałowy. Cukierki dostały wilgoci od ciasta i wystrzelały sie same w domu![]()
No to Bejbi od poczatku będzie podróznikiemNo ja 5go maja lecę na kominie do Włoch, wracam 9go a 11go już do Egiptu![]()
Obyyyyy! Ale tylko jeden jajowód wchodzi w grę także on teraz rozdaje kartyNo to Bejbi od poczatku będzie podróznikiem![]()
Jeden cykl brałam Aromek. Od 3dc przez 5 dni i chyba słabo zadziałał, bo lekarz zalecił jeszcze następne 5 dni brać. Ogólnie czułam się po tym słabo, ból brzucha, rozdrażnienie, zmęczenie :/ nie kontynuowałam w kolejnych cyklach.Czy któraś z Was była stymulowana od razu letrozolem? Do tej pory czytałam głównie o clo, ale zmiana planu, więc chętnie poczytam o doświadczeniach z tym lekiem.
Zle pytanie - nie "czy wyjdzie", powinno być "kiedy wyjdzie".Obyyyyy! Ale tylko jeden jajowód wchodzi w grę także on teraz rozdaje kartyDobrze ze jestem na tym mentalnym etapie, że „wyjdzie albo nie” a jak nie to impreza xD
![]()
Ja teżEj, mam paczkę do paczkomatu do odebrania 3.03![]()