Asiur93
Zaangażowana w BB
DOKŁADNIE, mam to samo od poniedziałku czekam na magiczną 16Czy Wam też się dziś tak nie chce?Odliczam godziny do końca pracy
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DOKŁADNIE, mam to samo od poniedziałku czekam na magiczną 16Czy Wam też się dziś tak nie chce?Odliczam godziny do końca pracy
![]()
Ja mam schowane 5 sztuk ale tak mnie ciągnie ze idąc do kibla musze z telefonem, żeby mieć zajęte ręce (ogólnie nidgy tak nie robieMam tak samo xD. Bronię się rękami i nogami żeby nie zamówić zaraz na Allegro 10paka testówi of course jebnac je wszystkie w 3 dni
![]()
Kurde takie sikanie przez sen niebezpieczne bo może się skończyć sikaniem na jawieŚniło mi się, że nasikałam na test i były dwie kreski. Co za piękny senOczywiście we śnie też nie mogłam w to uwierzyć, więc na wszelki wypadek nasikałam na wszystkie inne testy które miałam w domu, a było ich dość sporo
Po wczorajszym spadku, dziś miałam skok temperatury prawie na 37 stopni - najwyższa wartość w tym cyklu. Zastanawiam się tylko, czy jest to wiarygodny pomiar skoro godzinę wcześniej musiałam wstać na siku![]()
ja też zero produktywności dzisiaj, zamiast pracować myślę czy nie wskoczyć na chwilę do rosmanna albo wyjść wcześniejCzy Wam też się dziś tak nie chce?Odliczam godziny do końca pracy
![]()
A mogłabyś mi podać przykłady konkretnych ćwiczeń. Jest coś co czujesz, że naprawdę pomaga?Mam to samo... ćwiczenia i ćwiczenia.
premomDziewczyny do jakiej aplikacji wy oddajecie te owulaczki, że Wam pokazuje ten PIK
Któraś mi już pisała No ale nie znajdę tego na lutowym![]()
A by się stary zdziwiłKurde takie sikanie przez sen niebezpieczne bo może się skończyć sikaniem na jawie![]()