Giza wywołałysmy szacowne kolezanki;-)
PM moze tak strasznie nie bedzie ale dowiesz sie jak pójdziesz
i moja tesciowa tez Kondziowi to zamówiła zgrały sie nasze tesciowe
Stefanna to super ze nie musiałas odstawiac od piersi Martynke
zdrówka wam zycze:-)
Mamma to prawda z drugim dzieckiem jest całkiem inaczej
na wiecej pozwala sie sobie hihi;-)
Ninja Tymon wie ze mama załatwia dla niego pokoik wiec jest grzeczny

PM moze tak strasznie nie bedzie ale dowiesz sie jak pójdziesz
i moja tesciowa tez Kondziowi to zamówiła zgrały sie nasze tesciowe
Stefanna to super ze nie musiałas odstawiac od piersi Martynke
zdrówka wam zycze:-)Mamma to prawda z drugim dzieckiem jest całkiem inaczej

na wiecej pozwala sie sobie hihi;-)
Ninja Tymon wie ze mama załatwia dla niego pokoik wiec jest grzeczny

No i sio sio - katarku Zuzi;-)

ale stópki nie interesują ją wcale.. za to odkryła jak fantastycznie jest podziwiać świat na siedząco i rwie się do siedzenia strasznie.. jak tylko jej się uda to łapie mnie za rękę (albo coś innego co jej w ręce wpadnie) i ciągnie się do góry.. wiercipięta.. ostatnio trochę dała mi popalić przez te duszności.. ale za to dziś pół dnia przespała..
a jutro ostatni dzień wolnego

. I teraz jeździmy z mężem, bo wtedy jestem bardziej spokojna a i zauważyłam, że rehabilitantka jak jest mąż to też delikatniejsza
. Ale co do samych rehabilitacji to trochę patrzę przez palce. Każda nowa babka wynajdowała w Tosi nowe niedociągnięcia a to, że za mocno dźwiga główkę leżąc na brzuszku, a to asymetria, a to za słabo ciągnie główkę do siadu itd...teraz stanęło na tym, że nie robi jeszcze "foczki" tzn leżąc na brzuszku nie prostuje rączek w łokciach. Ale widzę, że do przesady co do dnia mają chyba opracowany schemat co dziecko w danym dniu (tj określonym wieku) powinno robić. A nie można dzieci pod jedną kreskę postawić, bo każde dziecko ma swoje tempo rozwoju. Także nie stresuj się tak bardzo. Pewnie pokaże ci ćwiczenia i instruktaż aby było lepiej i aby lekko pomóc dzieciaczkowi w rozwinięciu i umocnieniu pewnych mięśni.