• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2013

daga ja uzywam tylko balsamow do ciala z firmy nivea i garnier. Jak bede w PL to kupie sobie oliwke bambino i bede ja aplikowac na mokro pod prysznicem, pozniej sie wytre i jak bedzie potrzeba to naloze jeszcze troche balsamu :-) ale oliwka dobrze natluszcza, wiec chyba balsamow bede uzywala tylko z rana.

reklama
daga ja też już przed ciążą miałam rozstępy na tyłku więc bałam się, że będzie gorzej i że na brzuchu też się pojawią. Używałam tylko oliwki johnsona dla dzieci (bo chodzi o nawilżenie) i nie ma ani śladu po poprzedniej ciąży. Kilka moich koleżanek robiło dokładnie tak samo... No i teraz też tak będę robić jak tylko troszkę się brzuszek zacznie powiększać. Jedyny minus to, że to strasznie tłuste i po domu chodziłąm na zmianę w 2 koszulkach i obie tak się natłuściły, że się do niczego nie nadają... Ale prawda jest chyba taka, że natłuszczając trochę pewnie można pomóc ale jak się ma do tego mocne tendencje to chyba nic się nie poradzi... Choć na pewno chociaż zmniejszy efekty...

Moich wyników wciąż nie ma...zniosę jajo z nerwów...

Jest wynik:
7648.0 _ mIU/ml
a poprzedni w sobotę:
4512.0

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Corazon super wyniki :-) czekamy na wieści z usg :-)
A co do balsamów/oliwek to ja używałam w ciąży oliwkę bambino, po johnsonie dostałam uczulenia.
A ja takam słabiutka, że nie mam nawet sił wstać do wc :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry