Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mozesz miec zero objawow a na badaniu bakteriomocz, potem infekcje pochwy, a nawet i plodu... Jak ostatnio cos mialam te siuski podejrzane, robilam ogolne badanie co 1-2 tyg plus raz posiew dodatkowo. Ogolne badanie kosztuje 9,5 zl, wyniki sa za pare godzin.wciąż bierzesz luteine? Musisz ją brać do konca ciąży?Takie infekcje są bardzo nieprzyjemne
a czy Wy dziewczyny bierzecie Luteinę dopochwowo ?
Bo ja od początku ciąży i wiem że ona może czasami podrażniać i cewkę i okolicę,
raz na kilka dni też mnie trochę podszczypuje i zauważam wtedy że muszę co chwilę biegać do łazienki a prawie nic nie udaje się wysiusiać a jeśli już to te siuśki są ciemniejsze niż zwykle (przepraszam za obrazowość) wtedy za każdym razem szybko robię sobie dużo herbaty z cytryną i po niej jest mi dużo lepiej tzn mam wrażenie że wysikuję to wszystko co szczypało i kolor itp wraca do normy.
W sumie nawet zapomniałam o tym wspomnieć na wizycie u lek.ale mam nadzieję że to normalne ...
Już dawno nie badałam moczu a mam przykazanie żeby to teraz zrobić, muszę się zebrać i to zrobić.
Może to głupie ale spróbujcie na te problemy z pęcherzem
Jak często badacie mocz i robicie morfologię w ciąży ?
gratuluje!!!Hej
Po napisaniu pierwszego rozdziału jednej pracy mgr. WRACAM do Was na stałeMam trochę więcej luzu, chociaż w weekendy jeszcze pracuje, a w tygodniu studia, ale dam rade
Syn mi rośnie jak na drożdżach, a razem z nim mój brzuch
Jeszcze się zimno nie zrobiło, a ja już zdążyłam się przeziębić, ale z tego co przeczytałam na forum, to nie ja jedna, więc zalecam Wam to co sama zażywam : duuużo czosnku w każdej formie i herbatkę z cytryną i miodem![]()

wciąż bierzesz luteine? Musisz ją brać do konca ciąży?
Mocz i morfologie robią przy każdej wizycie. Sprawdzaja cukier, hemoglobine, biało...
Przy pecherzu ponoc witamina C pomaga i duzo trzeba pic
Tak cały czas biorę Luteinę i pewnie tak już zostanie,
właśnie o to mi chodziło ... dużo herbaty (dużo picia) z cytryną (wit.C)![]()
jakoś sie trzymałam, a dziś mnie zmogło..

;-)