Patrycja2810
Fanka BB :)
Hej. 
Rzeczy dla małego jasne wyprane i wyprasowane, a rzeczy kolorowe wyprane i powieszone.
Wiecie co wczoraj jak powieszalam pranie to zaczęłam bać się porodu, cala ciążę się nie bałam a tu mnie złapało i zaczęłam się bać
Niech ktoras z dziewczyn poda mi nr tel do siebie w razie co żebym mogła napisać
Aha, i jeszcze by trzeba założyć watek " wieści ze szpitala- bez komentarzy" i tam się będzie wpisywać smsy od dziewczyn ze szpitali. Sama bym założyła ale z Internetu korzystam w telefonie i jeszcze coś by mi nie wyszło.
Rzeczy dla małego jasne wyprane i wyprasowane, a rzeczy kolorowe wyprane i powieszone.
Wiecie co wczoraj jak powieszalam pranie to zaczęłam bać się porodu, cala ciążę się nie bałam a tu mnie złapało i zaczęłam się bać
Niech ktoras z dziewczyn poda mi nr tel do siebie w razie co żebym mogła napisać
Aha, i jeszcze by trzeba założyć watek " wieści ze szpitala- bez komentarzy" i tam się będzie wpisywać smsy od dziewczyn ze szpitali. Sama bym założyła ale z Internetu korzystam w telefonie i jeszcze coś by mi nie wyszło.
Staram się praktycznie tylko leżeć, bo już na serio się boję. Ostatnio często czuję kłucia w pochwie i gdzieś wyczytałam, że to objaw skracającej się szyjki:-( Mi już tam niewiele jej zostało, więc tym bardziej leżę, bo jak leżę to ustępuje. Tylko kurcze siedzę w domu z syniem i wiadomo, jak to przy dziecku trzeba mu dać jeść i co chwila coś. Jeszcze jak na złość wszyscy wokół chorzy i wiadomo, że nikt nie przyjdzie pomóc:-( Obiad też trzeba jakiś zjeść, ajj szkoda słów. Nie będę Was zadręczać;-)Już niewiele zostało, ja chcę dociągnąć przynajmniej do połowy lutego (mam termin na 6.03), wtedy będę miała skończony 37 tydzień i ciąże donoszoną.
a mlody zaczal robic uniki
a z ta kreatywnoscia to czy ja wiem. Staram sie ja czyms zajac, tak zeby sie nie nudzila a ja zebym mogla cos zrobic lub sie ponudzic
juz polowy dzieci nie ma . Wczoraj jak poszlam po nia to procz Laury byly tylko dwie dziewczynki