Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Myślisz, że przytyłaby przez te niepełne 2 tyg 1100g? Myślę, że nie będzie u Ciebie aż tak źle z tą wagą. Ja tam wolę takie trzykilówki niż cztero, choć wpływu się nie ma wiadomo.
Muszę ogarnąć dom, obiad mam z wczoraj. No i jeszcze bardzo chciałabym sobie zrobić spa dla stóp i dłoni w domowych warunkach. Po południu mam dzień babci i dziadka w przedszkolu u Marysi.
, albo wyżal nam tutaj . Widzisz ja się poskażyłam na męża i od razu mi lepiej. Jak na niego nadaję to on sie od razu bezwiednie poprawia. Szkoda tylko, że na krótko.
Ja dzieci rozwiozłam, zaglądnęłam na forum, jeszcze dojadam końcówkę śniadania i tylko pralka pierze. Do realizacji moich planów na dzisiaj jeszce daleko, a to co zaplanowałam chcę zrobić do 14:30, bo potem już po dziatwe muszę jechać więc czas ucieka.
Do sklepu jak nie masz daleko to przecież możesz wyjść, a na większe zakupki to z mężem
Zuzkon ja i królowa dramatu rodzimy na Zelaznej:-)
Dziewczyny czy wy tez macie takie problemy ze snem... mój organizm przygotowuje się chyba na nocne karmienia;-) Budze się co chwila i przewracam z boku na bok:/