Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jak bedziemy sie ropakowywac, to dopiero bedzieJa torby spakowanej nie mam. A dzisiaj mam bole podbrzusza jak na okres i troszkę niekiedy plecy mnie bola![]()
betina - plan porodu w ogole maczasami zaskakujące pytania. U nas np. jest pytanie czy chcę rodzićw atmosferze intymności i poszanowania godności (na pewno masakobiet wybiera NIE). Co za zmiany szykujecie? Poza dzieciątkiemrzecz jasna
Ile czekasz na GBSa? Z tego co mimówiła babka w laboratorium, to czeka się gdzieś 5 dni (zawoziłamw środę mam odebrać w poniedziałek)
deizzi - nie moga cofnąc stypendium nadrugi semestr nawet jakbys zdała na samych 3Ważne, zebyś miałazdane
a co do poprawek - ja ostatnie wyniki mam za tydzień, alejakby co to mogę przyjść na poprawkę od razu jak się dowiem, żeoblałam
Gratuluję zdanych egzaminów
ewelinka - ja jestem taka panikarą, żejakbym miała jechać do szpitala dłuzej niż godzine, to bymdoprowadziła kierowce do szału. także podziwiam Twój spokój
herbatka - zajmuj się brzdącem, nicsię nie przejmuj, wszystkie jestesmy juz na wylocie, wiec Cięrozumiemy
kociatka - a na chlamydie to się wymazbierze czy co? bo ja chyba nie mam takich badan:\ u mnie skurcze wnocy najgorsze, budzą mnie i bolą jak wściekłe...
monisia - hahaha, znam ten bolzkażdym tygodniem do stop mam coraz dalej a wcale nie rosnę
zuzukon - ja dla mojego Kuby nie mamwszystkiego, ale mam dużą rodzinę, wiec jak nie zdążewszystkiego kupić albo o czymś zapomnę, to wszystko dokupią
basieniak - dobrze, ze ktoś ma tak jakja, to znaczy nie cieszę się z Twojego bólu, ale przynajmniejwiem, że nie jestem nienormalna
Dziś o 14.15 urodziłam oliwie 2950 i 55 cm poród trwał 4 godz w szpitalu i z 3 godz lekkich skurczy w domu. Czujemy się dobrze :-)
Deizzi, 52 cm
Monisia, nie dziwie sie, ze chcesz wiedziec, na czym stoisz. Mam nadzieje, ze sie ta Chlamydie latwo wyprosi - mam przez nia okreopne bole stawow
Basieniak, Chlamydia nie wychodzi na standardowym posiewie. To cholerstwo wchodzi w komorki i nie jest wcale latwe do wykrycia. Potrzebne jest specjalistyczne badanie, z Krakowa wysylaja probki w tym celu do Wroclawia.
Patrycja, to lepiej sie spakuj!
Natalia, wymaz sie bierze, ale musi byc specjalnie w kierunku Chmamydii. Nie wykrywa jej standardowe badanie bakteriologiczne.
Makunia, u mnie wlasnie te stawy... Bede to leczyc na 100%! Im blizej godziny zero, tym wieksze ozywienie na forum. Wiecej emocjiJak bedziemy sie ropakowywac, to dopiero bedzie
Iwonas, gratulacje!!!! Super, ze porod taki krotki!