Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

pierwsze usg mam juz za sobą i mój lekarz powiedział że wszystko dobrze jest
serduszko słyszałam więc dzidziuś jest napewno ;-) skierował mnie tylko do innej pani ginekolog dlatego że on ciąży nie prowadzi bo w szpitalu w którym pracuje nie ma oddziału położniczego. Na wizyte jadę w piątek to zobaczymy co powie tamta pani. A wizytą u mojego gin byłąm bardzo pozytywnie zaskoczona bo nie wziął ode mnie kasy za prywatną wizyte a usg zrobił
powiedział ze niemogłby wziac ode mnie pieniedzy skoro nie bedzie mi ciazy prowadzil. Który inny by tak postąpił. Hej Dziewczyny,
okazało się, że moja mała ma zapalenie gardławymiotuje dalej niż widzi
włączony ma antybiotyk, ale chyba średnio działa, jak po 2 minutach jest "wydalany"
nic to walczę dalej...
Corazon- będzie dobrze, bo być musi...taka zasada
Co do zabobonów- nie wierzęw żadne
![]()
ale wyprawki nie kupuję, bo mam tyyyyle ciuchów po Zośce, że jeszcze 5 dzieci bym obdarowała
w 1 ciąży miałam zgagę, a urodziła się łysa Zośka
Do mam, które będą miały 1 dziecko- już dziś Wam powiem, że Wasze dzieci będą kochały wszystkich- Tatusiów, Babcie, Dziadków, Ciocie, ale jak się pochorują to jest tylko MamusiaMama i mama i mama....zastanawiam się czy dzieci znają jakieś inne słowo wtedy...ech...ponarzekać cudowna rzecz
ale wszyscy wiedzą, że jak trwoga to do Boga
Spijcie dobrze, bo mnie czeka ciężka noc![]()