Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

przepraszam ;-)ale moze twoja coreczka, bedzie dzielna i bedzie stala na dostawce bez jeczenia, ze nozki ja bola i chce usiasc ;-)jak masz duzy kosz na zakupy, to ewentualnie mala moze usiasc na dostawce z nozkami w koszyku, jak to moja czasem sobie wymyslala;-)marti_ka no nie pocieszyłąś mnie bo mam fajny wózek i chciałabym go dalej używać... jeszcze mam nosidełko więc może j=najwyżej tam będę starszą pakować... zobaczymy... Jak trzeba będzie to się kupi podwójny...
Ja robiłam przed pierwszą ciążą...potem nie...a jak chciałam robić znowu wosk po porodzie to się okazało, że nie mogę...skóra po mianach hormonalnych przewrażliwiona...daję radę maszynką. Musisz zapytać ginka i kosmetyczki.ja pije kawe ale 1 dziennie, rozpuszczalna z 1 lyzeczki.
dziewczyny chodzicie na depilacje??? ja zawsze robilam wosk (ostatnio tez) ale przeczytalam ze sa rozbiezne opinie. glownir dlatego ze skora bardziej sklonna do podraznien. maszynka bikini nie moge robic a do ginekologa nie poszlabym zarosnieta![]()