Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Monisia okropnie mi przykro z powodu tego co się stało i tego co musieliście przejść :-( mam nadzieje, że wszystko Wam się jakoś poukłada... I dobrze, że masz Gabrysię. Dużo pozytywnych myśli Wam przesyłam i dzięki, że byłaś z Nami.
Ewasik to chyba nie tylko puchnięcie jak dostałaś akard??? Ja spuchłam strasznie w ciąży z Gabim,jedyne co robiłam tomoczenie nóg w misce z zimną wodą, trzymanie ich w górze oraz masaże fundowane przez męża...bolało okrutnie ale daliśmy radę:-)
Ja jutro mam swoją chwilę prawdy...ciekawa jestem co zapropnuje ostatecznie pani doktor:-)
Ewask ja puchlam w pierwszej ciazy i teraz tez puchne. Mimo tego nie dostalam nic z medykamentow. Jedyne co to lezenie z nogami w gorze i jak Ala radzi zimna woda.Pociesz sie ze to juz niedlugo;-) Ala ja dzis tez mam wizyte, czekam na wiesci od Ciebie
Mi jest tak mega niewygodnie, ze postanowilam wstac. Bol kregoslupa uniemozliwia mi spanie. Kazda pozycja jest nieodpowiednia wiec nie bede sie meczyla w lozku.
Trzeba zrobic coreczce sniadanko, musze ja szybciej zawiezc do przedszkola gdyz na 9 mam ktg.
Jestem mega zmeczona, oczy same sie zapadaja i pewnie popoludniu jak tylko wroce pojde spac
Na dzis nie mam sprecyzowanych planow wiec moge sobie pozwolic na lenistwo
Kinajaka gratuluje :-) Ala prosze sie pochwalic wizyta!
A ja dzisiaj wstalam po 4 i z nudow nasmazylam kotletow M do pracy, troszke posprzatalam i mialam duzo czasu napatrzec sie na drzemiacego mezulka mily widok po sniadaniu oddelegowalam go do pracy, a teraz leniuchowanie czas zaczac
Cześć dziewczynki, Kinijaka gratulację i dużo zdrówka dla Was. Ala lekarka powiedziała że Akard w razie czego bo żeby lepiej przepływała krew, ja jestem po stracie synka i moja lekarka teraz troche inaczej do mnie podchodzi.
Monisia trzymaj się tule Cię mocno i bardzo mi przykro, światełko dla Twojego maluszka(*)
Ewask a nie masz za wysokiego ciśnienia i problemów z tętnem?? acard mogłaś dostać też przeciwzakrzepowo - rozrzedza krew, a hydrochlorotiazyd to taki bardzo stary lek na ciśnienie a działa moczopędnie (odwadniniająco właśnie) ale nie słyszałam żeby go ginekolodzy jakoś stosowali a co druga ciężarna wodę trzyma...
Kinajaka super - czekamy na relacje z porodu!!! bo na razie przewaga cc - każda relacja z sn na wagę złota