• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2013

Zuzkon, Trytytka, Z tego, co kojarzę, chodzi o cewnik Foleya do indukowania porodu Cewnik Foley’a w indukcji porodu | Puls Medycyny - portal lekarzy i pracowników służby zdrowia..

Ja właśnie ustaliłam z Mężem, że jutro zadzwonię na oddział i wypytam, czy jest lub będzie na dyżurze lekarz, który decyduje o dalszych działaniach przy przeterminowanych ciążach (podobno robi to szef oddziału, którego dziś nie było) i jeśli będzie szansa na złapanie go to podjedziemy do szpitala. A jeśli nei to w niedzielę po tym KTG chyba też się nigdzie nie ruszę, dopóki się mną ktoś nie zajmie.

reklama
daffodil czyli rozpakujemy sie razem hihi :) oby jak najszybciej. Wolalabym naturalnie, ale jak nie bedzie dalo rady to trudno. Choc juz mam jakies takie nieregularne skurcze to nie sadze zeby to bylo to na co czekam ;) Jako , ze to pierwszy Maluszek to nie wiem czego sie tak do konca spodziewac. Juz sie oswoilam z mysla ze bedzie bolalo, ale nie wiem na jakim poziomie hihi ;)

Makunia - zrob awanture i ktos napewno sie Toba zajmie. Tak to wlasnie jest w tych naszych szpitalach. Zeby czlowiek musial sie upominac o zainteresowanie to juz przesada.

A co do zgagi to na szczescie juz mam to za soba, bo maly sie obizyl i ani zgagi ani problemow z oddychaniem juz nie mam:) Czego i Wam zycze :)

Dobry wieczór!
dzisiaj dzień wariata był u nas. wizyta położnej też się trafiła. noc znowu nie przespana :-(:-( w dzień mam marne okazje, żeby nadrobić. na szczęście Michałek dobrze reaguje na Braciszka i nie mam wielkich pokazów zazdrości.
Przepraszam Was za te zaniedbania, ale na prawdę krucho u mnie z czasem.
Pozdrawiam Was gorąco!

Wchodzę wieczorem na forum , czytam,czytam i jestem w szoku ile małych bobasów się urodziło...maleństwa chyba pomyślałay,że już wiosna atu nadal biało:szok:

Wszystkim wiosennym mamusiom serdecznie gartuluję!!

marynka chyba jest nas mniej niz 10:( mnie tez zgaga bierze szczegolnie wieczorem jak ide soac. czasem jest mocniejsza i zdarza sie w dzien zalezy co zjem, musze unikac sokow, napojow gazowanych itd.

mi sie wydaje, ze maly jest jeszcze wysoko i wogole sie nie obniza. raz dziennie porzadnie wariuje w brzuchu, ma takie nerwowe ruchy juz, moze chcialby wyjsc, ale nie wie jak sie za to zabrac:)
dzis jedziemy na roczek do znajomych pewenie sie wymecze troche:( oby bylo fajnie.

reklama
noelka czytam twojego posta i sie zastanawiam czy piszesz o mnie czy o sobie :-) dzidzius mial sie wyciszyc i byc spokojniejszy, a wczoraj juz sie tak krecil, chyba chcial przez pepek wychodzic :happy2: a to nie tedy droga....

Jutro ma urodziny najlepsiejszy, najsmieszniejszy, najfajniejszy ludz jakiego znam - moja babcia. Moglby sie dzidek jutro eksmitowac :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry