sylwuska1987
Fanka BB :)
Jesli IGg jest dodatnie a IGm ujemne swiadczy to o tym, ze kiedys juz przeszlas cytomegalie. I poprostu masz przeciwciala.Mam wyniki cytomegalii i chyba nie jest dobrze
Zobacz załącznik 882938
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jesli IGg jest dodatnie a IGm ujemne swiadczy to o tym, ze kiedys juz przeszlas cytomegalie. I poprostu masz przeciwciala.Mam wyniki cytomegalii i chyba nie jest dobrze
Zobacz załącznik 882938
Przykro mi kochana nie trać nadziei, wejdz do dziewczyn na watek ciaza po poronieniu pomoga ci. Ja osobiście sama nie wiem co u mnie w piatek sie okaze ,ale tez ciekawie z tego co lekarz mówił nie jest. Straszne to,ze z roku na rok co raz czesciej takie rzeczy sie zdarzająA u mnie niestety smutne zakończenie. Tak jak przeczuwalismy od dawna, bo beta źle przyrastala. 2 tyg temu w 5t6d już widzieliśmy serduszko, a w zeaLym tyg przestalo bić co dziś potwierdzili y. Odstawiamy wszystkie leki i czekam. Już częściowo się pęcherzyk oddziela. Nie wiem co dalej bo to już 2 poronienie....
A u mnie niestety smutne zakończenie. Tak jak przeczuwalismy od dawna, bo beta źle przyrastala. 2 tyg temu w 5t6d już widzieliśmy serduszko, a w zeaLym tyg przestalo bić co dziś potwierdzili y. Odstawiamy wszystkie leki i czekam. Już częściowo się pęcherzyk oddziela. Nie wiem co dalej bo to już 2 poronienie....
Strasznie mi przykro! Ale nie poddawajcie się, w końcu się uda!A u mnie niestety smutne zakończenie. Tak jak przeczuwalismy od dawna, bo beta źle przyrastala. 2 tyg temu w 5t6d już widzieliśmy serduszko, a w zeaLym tyg przestalo bić co dziś potwierdzili y. Odstawiamy wszystkie leki i czekam. Już częściowo się pęcherzyk oddziela. Nie wiem co dalej bo to już 2 poronienie....
Bardzo to smutne [emoji52] trzymaj się jakoś. Znajdź dobrego lekarza który pomoże zdiagnozować co się dzieje.A u mnie niestety smutne zakończenie. Tak jak przeczuwalismy od dawna, bo beta źle przyrastala. 2 tyg temu w 5t6d już widzieliśmy serduszko, a w zeaLym tyg przestalo bić co dziś potwierdzili y. Odstawiamy wszystkie leki i czekam. Już częściowo się pęcherzyk oddziela. Nie wiem co dalej bo to już 2 poronienie....
[emoji22] [emoji22] [emoji22] bardzo mi przykroA u mnie niestety smutne zakończenie. Tak jak przeczuwalismy od dawna, bo beta źle przyrastala. 2 tyg temu w 5t6d już widzieliśmy serduszko, a w zeaLym tyg przestalo bić co dziś potwierdzili y. Odstawiamy wszystkie leki i czekam. Już częściowo się pęcherzyk oddziela. Nie wiem co dalej bo to już 2 poronienie....
Serdecznie trzymam kciuki... w końcu będzie dobrzeA u mnie niestety smutne zakończenie. Tak jak przeczuwalismy od dawna, bo beta źle przyrastala. 2 tyg temu w 5t6d już widzieliśmy serduszko, a w zeaLym tyg przestalo bić co dziś potwierdzili y. Odstawiamy wszystkie leki i czekam. Już częściowo się pęcherzyk oddziela. Nie wiem co dalej bo to już 2 poronienie....

Przytulam mocno i trzymam kciuki !!! Trzymajcie się [emoji8]A u mnie niestety smutne zakończenie. Tak jak przeczuwalismy od dawna, bo beta źle przyrastala. 2 tyg temu w 5t6d już widzieliśmy serduszko, a w zeaLym tyg przestalo bić co dziś potwierdzili y. Odstawiamy wszystkie leki i czekam. Już częściowo się pęcherzyk oddziela. Nie wiem co dalej bo to już 2 poronienie....