Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wiosną to ramoneska koniecznie, od kilku lat niezmiennie. Kupiłam swoją w Karibu i nie zniszczyła się, a taka ramoneska do wszystkiego pasuje. Do tego trampki albo jakieś fajne adidasy wygodne i lecę w miasto. CHciałabym też nosić sukienki... ale figura jeszcze nie do końca wiosenna
ja też lubię, ale nie każdej pasuje. ja wyglądam w pastelach jak śmierć. a tak to potwierdzam, ramoneski są najlepsze trampki, tenisówki, espadryle - wg mnie pasują i do spodni i do sukienki.
Ja wiosną stawiam na pastelowe kolory bo w nich czuje się najlepiej i wydaje mi się, że blondynkom jasne kolory bardzo pasują. Ostatnio zamawiałam przepiękne skórzane baleriny ze sklepu internetowego euromoda, w kolorze pudrowego różu. Są po prostu przepiękne! A jakie wygodne!