reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nagłe zaprzestanie bólu piersi .

Ewaa1992

Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny . Chciałabym zapytać się was o doświadczenia .
Wczoraj zaczęłam 6 tydzień . Dzisiaj rano wstałam i piersi, które od kilku dni były nabrzmiałe i bolesne całkowicie odpuściły , nie bolą, nie są spuchnięte …
Ostatnim razem taki objaw zwiastował u mnie poronienie …
Czy macie może doświadczenie ze znikającymi objawami ?
Pozdrawiam .

reklama
Cześć dziewczyny . Chciałabym zapytać się was o doświadczenia .
Wczoraj zaczęłam 6 tydzień . Dzisiaj rano wstałam i piersi, które od kilku dni były nabrzmiałe i bolesne całkowicie odpuściły , nie bolą, nie są spuchnięte …
Ostatnim razem taki objaw zwiastował u mnie poronienie …
Czy macie może doświadczenie ze znikającymi objawami ?
Pozdrawiam .
Większość kobiet coś takiego zalicza. Objawy są od rosnącej bety, w pewnym momencie organizm się już do niej przyzwyczaja i objawy zanikają.

To normalne i nie świadczy o poronieniu.

Też tak miałam i w ten sam dzień przestałam odczuwać mdłości które wcześniej towarzyszyły mi cały czas i pamiętam że straszliwie schizowałam ale okazało się że widocznie był to lepszy dzień i oczywiście wszystko było w porządku czego życzę również Tobie ❤️

W pierwszej ciąży objawy ustały i okazało się, że ciąża obumarła, a teraz w drugiej też tak miałam i aktualnie konce 37tc, więc nie ma reguły. Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze😊 rozumiem stres i obawy, bo sama się stresuje przez, to że pierwsza ciążę straciłam.

Do góry