• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasza waga- rośniemy :)

Izunia, Ty 19 kg, a ja w pierwszej ciąży przytyłam 30 kg :zawstydzona/y: ważyłam 60, a skończyłam z 90 kg, teraz startowałam z dużo wyższą wagą, ale bardziej uważam i kontroluję swoją wagę :tak:...ja dziś 81,7 kg, aż wstyd się "chwalić" przy takich chudzinkach jak Wy :sorry:

reklama
Dotkass najważniejsze ze dzidzie w brzusiach mają sie dobrze, a za nasze cielaczki weźmiemy sie po porodzie :-Dhahaha.
Ja zawsze miałam faze na punkcie wagi i wyglądu dlatego w pierwszej ciązy powiedziałam dośc i zaszalałam :zawstydzona/y: teraz juz sie pilnuje :tak:
Podziwiam dziewczyny z minusową wagą :szok: to jest wyczyn :tak:
P.S. dziękuje za dopisanie , buziaki :happy:

ticker.php

ticker.php

Ostatnia edycja:
Ja na razie nie przytyłam a nawet schudłam ponad kilo. Miałam okropną gorączkę przez 2 dni i myślałam że nie wydole. Ale jakoś dałam rade. Ważne żeby z maluszkiem było dobrze :tak:

a my już 3 kg mamy więcej od początku ciąży mimo wymiotów :-(
Ty to i tak taka młodziutka i chudziutka, że te 3 kg to napewni zniknęło gdzieś, a pro po bardzo mi przypominasz na niektórych zdjęciach moją cioteczną siostrę :tak:, chyba jak odwiedzę Mamę, albo znajomych na Ursynowie to się wbiję do Ciebie, żeby kilka fotek Ci strzeli- pięknoto :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry