reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze brzuszki

Blerka, ale głupoty piszesz! !! Śliczna kobieta z Ciebie a brzuch rewelacja!!

Apeluje do reszty żeby się ujawniły! !!!

reklama
no wiem, wiem... ale uprzedzałam, że dzis był ciężki dzień... tak na co dzień to się cieszę, że mam brzucho i Leona... :)

Beata no dokladnie to ujęłas. Ja tez się ciesze ale wiem ile mnie kosztował powrót do wyglądu który był w miarę akceptowalny (2 lata ciężkiej pracy). Boje się ze znów 20 kg przytłuszcze i batalia będzie ciężka. A mnie zależy by wyglądać zdrowo i wysportowanie. Miałam plany by ćwiczyć a tymczasem samopoczucie do bani nie pozwala.

Dorzucę tez swój [emoji12] 14 tydzień i jakieś 4 dni juz mi sie zaczął 15 muszę zrobić aktualne, a właśnie powiedzcie jak u Was z ćwiczeniami w ciąży ? Ja przez pierwsze trzy miesiące nic nie ćwiczyłam bo spałam [emoji13]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1423940791.764767.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1423940791.764767.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 117
Ja staram się coś ćwiczyć, ale narazie bardzo nieregularnie, wykopałam ciężarki i ćwicze ręce i przysiady. Mam zamiar zacząć uda i posladki, żeby chociaz to mic ładne po urodzeniu :).
Z brzucholem moim czuje sie super, nie muszę sie wstydzić lekkiej nadwagi :)

reklama
Blerka ale super domek ma Leoś!

Loveboiled ja nie wierzę w zależność między kształtem brzucha a płcią-poprzednio był rozlany i chłopak :)

Paulinapk śliczny brzusio!

Do góry