• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze brzuszki

reklama
No to tak w ramach porównania do Sandry - że i potężne ciężarne się zdarzają :D

Snapshot_20150326_1.jpg

Załączniki

• Snapshot_20150326_1.jpg
    Snapshot_20150326_1.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 139
No w sensie jak na 20 tydzień :P, brzuchol serio mam duuuuży jak na tak wczesny etap :)). ale wiecie co , tak jak na początku przybierałam na wadze, tak teraz stoję w miejscu. Mi w 1 trymestrze strasznie szybko wyskoczył brzuch i wszyscy byli w szoku,że taki duży.

ps. Cycki mi pykły o 2 rozmiary jeeaaa :D

A u mnie na odwrót. Najpierw dłuuuugo nie miałam brzucha, a teraz od trzeciego miesiąca stopniowo po troszku rośnie. Ostatnio nawet sporą różnicę widać. A co do "duży jak na tak wczesny etap" to sorry ale właśnie kończysz 5 miesiąc! [emoji4] To ponad połowa drogi za Tobą! [emoji12] (i mną bo ja też 20 tc). Gratuluję cycków. Ja mam nadzieję że moje też jeszcze urosną (i trochę ich zostanie [emoji39]).

Wszystkie brzuchatki piekne :)

Lilija w sierpniu bedziesz dopiero miala brzucholek ;) teraz jest fajny ;) taki najlepszy etap juz mdlosci nie ma a brzucho jeszcze nie taki dokuczliwy.. ostatni miesiac to wyzwanie i przygotowanie dla mam do pobudek npcnych :p
Ps wielka to jestem ja jak na ten tudzien ! Bo mam brzuchol megasny !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry