• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze brzuszki

Gratulacje Ola!!!

Dobrze, ze rodziny w lecie, bo latwiej bedzie nam aktywnie spedzic czas, a nie tylko indoorowo.
Ciekawa jestem jak to u mnie bedzie teraz, bo wczesniej to karmienie ze mnie wyciagalo wszystko i bardzo chudlam i dopiero po odstawianiu wracalam do wagi normalnej a nawet troche wiecej.

Za to nad skora na brzuchu to na pewno chce tym razem popracowac zaraz po pologu :-)

reklama
Oj to ten brzuch to ja juz przed ciąża zaniedbałam.. Ale powtarzam sobie ze trzeba bedzie wziąć sie w garść :) nie chce byc cały czas orka i wielorybem no !:D miałam dosyć nadwagi a teraz to juz uhuhu wazę az nadto no ale teraz tak musi byc, zobaczymy co potem :)
Oj taak te spaceru z wózkiem :) szkoda ze nie mamy terminów na czerwiec to wtedy całe lato nasze :D a tak jak u mnie koniec sierpnia to juz prawie jesień..

Nie martw się Bunia ostatnio mamy takie zimy że spokojnie możemy z wózkiem śmigać :) Ja w ogóle miałam ambitny plan noworoczny, karnet na siłownię kupiłam, książkę Chodakowskiej o dietach zamówiłam i w połowie stycznia dowiedziałam się, że jestem w ciąży ... los nie chce żebym była chudą laską :P

Dopiero w połowie stycznia, bo po pierwsze nie planowałam a po drugie nigdy nie miałam regularnych miesiączek z powodu moich rzekomych policystycznych jajników, zresztą ja jestem końcówka sierpnia więc sporo za wami :)

Panikara to wy macie takie zimy.. U nas wlasnie od 2-3 lat zimy okropne, mróz i śniegu ze ho ho ..

Lilija teraz wazę około 103 kg przy wzroście 172 wiec sie zrobiłam kulkowata :/ a zaczynałam chyba z 87 kg, nie mogę znaleźć bo jak przyszłam pierwszy raz na wizytę do lekarza u którego dalej jestem to było 89 a to był chyba 12-13t

Love ja tez sie dowiedziałam w styczniu gdzieś w połowie :D ale tak jak Panikara ja mam termin na końcówkę bo na 27go dopiero..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry