Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Osobiscie lubie perfumy delikatne, kwiatowe. Ale jednocześnie trzymające się przy ciele. Długo szukałam zanim znalazłam swoj ideał
Ale w koncu się udało
Love&Desire. Tutaj na forum zresztą w innym temacie dziewczyny mi poleciły. Kupiłam się i totalnie się nich zakochałam. Ogólnie opakowanie jest niezachęcające do kupna ale zapach to już zdecydowanie wyższa pólka. Jeszcze mam ochotę na te w ciemnej buteleczce ale są trochę drogie i muszę nazbierać kaski zanim sobie je kupię.
Tak i nie ukrywam, ze również dlatego sobie je kupiłam Chciałam przetestować czy takie zapachy mogą dzialać czy nie. Ogólnie to wcześniej w to nie wierzyłamela potem poczytałam sobie niektóre opinie na ich temat i wiele kobietek sobie je polecało tak wiec pomysłalam sobie,ze co mi szkodzi, przetestuję. Szczególnie,że pracę mam z ludźmi, tak wiec miałam możliwość wypróbowania ich na innych. Na kontakty towarzyskie nie narzekam Ogólnie wiem,że najważniejsza jest pewność siebie i kultura, ale czasami jest możliwość aby to wspomóc. Kupiłam popsikałam sie i już pierwszego dnia zebrałam wiele komplementów.Nie wiem jeszcze na 100% czy ten zapach nie działa przypadkiem jako autosugestia, jednak coraz bardziej zaczynam się do niego przekonywac.