Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam Was serdecznie.
U mnie @ na całego... A do tego rozchorowałam się i jest mi bardzo źle
Gardło boli mnie tak bardzo że łykać nie mogę no i ogólnie czuję się fatalnie! Może i dobrze że nie ma dzidziulka bo by mu jeszcze to moje przeziębienie zaszkodziło... Idę jutro z rana do lekarza i na badania hormonalne. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
A teraz idę leniuchować
Pozdrawiam i jak zwykle trzymam kciuki!!!!!
Witam Was serdecznie.
U mnie @ na całego... A do tego rozchorowałam się i jest mi bardzo źle
Gardło boli mnie tak bardzo że łykać nie mogę no i ogólnie czuję się fatalnie! Może i dobrze że nie ma dzidziulka bo by mu jeszcze to moje przeziębienie zaszkodziło... Idę jutro z rana do lekarza i na badania hormonalne. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
A teraz idę leniuchować
Pozdrawiam i jak zwykle trzymam kciuki!!!!!
Ines wskakuj do łóżeczka, żebyś szybciutko się wykurowała ja też już idę spać, bo nie mogę się doczekać jutra... napiszę do Was bladym świtem
Dobrej Nocy!
Ines wskakuj do łóżeczka, żebyś szybciutko się wykurowała ja też już idę spać, bo nie mogę się doczekać jutra... napiszę do Was bladym świtem
Dobrej Nocy!