Klauduska
Fanka BB :)
.jagodka po prostu chce juz wygladac jak kobieta w ciazy a nie dziewczyna z kraglejszym brzuszkiem 
Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiemdoczekasz się, a póki co ciesz się, że nie bolą Cię plecy, że skóra nie pęka, że paznokcie u nóg dasz radę obciąć czy pomalowac, że widzisz jeszcze co u Ciebie "na dole". Duże brzuszki już tego nie mogą, albo zaraz nie będą mogły..
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi lekarz powiedział, że mam się nie depilować tak głęboko (zawsze chodziłam tylko z paseczkiem na wzgórku):/ Niebardzo mi to pasuje, ale musiałam zmienić fryzuręTrymerem skracam na krótko, tylko bliżej do porodu czekam i idę do kosmetyczki, bo wtedy sama i tak tego wtedy nie zrobię i niech rwie.
Kasia.zosia dlatego moj małż marzy juz o duzym brzuszkuPoki co to moje kolezanki wygladaja na bardziej ciezarne niz ja