Kleinekatia
Fanka BB :)
Nuluska a Ty wysoka jestes? Bo moje cycuchy jak siedze to sie z brzucholkiem juz stykaja a u Ciebie smukła linia jak u sarenki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nuluska a Ty wysoka jestes? Bo moje cycuchy jak siedze to sie z brzucholkiem juz stykaja a u Ciebie smukła linia jak u sarenki
U mnie tez piersi kładą się na brzuchuNuluska a Ty wysoka jestes? Bo moje cycuchy jak siedze to sie z brzucholkiem juz stykaja a u Ciebie smukła linia jak u sarenki![]()
Tak wysoka jestem, mam 180cm. Więc inne proporcje ciała mam. Choć nie powiem, cycki coraz większeNuluska a Ty wysoka jestes? Bo moje cycuchy jak siedze to sie z brzucholkiem juz stykaja a u Ciebie smukła linia jak u sarenki![]()
Jeszcze się da! [emoji6]no już ciężko nasze brzuszki ukryć![]()
Asz Ty! zamaskowałaś się ładnieJeszcze się da! [emoji6]
To z dzisiejszego poranka!
Zobacz załącznik 784474Zobacz załącznik 784475
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Nie zawsze mam ochotę żeby mi obcy na brzuch patrzyli! Co innego jak jedziemy na zakupy i wiem ze będę chciała skorzystać z kasy z pierwszenstwem! [emoji6]Asz Ty! zamaskowałaś się ładnie![]()