• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
wlasnie tez o tym pomyslalam, o tej chorobie..ale on ma taki sposob przekazywania wszystkiego ze no tak uspokaja,taki ten glos ze o jejciu,taki spokojny.. ze az sie chce z nim siedziec..:D

wyobrazilam siebie jak starą babcie :D paluszek boli to juz do przychodni:D i ja co kilka dni do niego biegajaca:D panie doktorze prosze mnie zbadac :D Kejti, teraz wiem, ze kazde..ostatnie pieniadze bym mu oddala bez wachania:) a mało tego:) siedze na korytarzu czekam na wejscie,przechodzi jakas babeczka szybko cofa sie i pyta jak sie czuje:) ja mysle o co ci kobieto chodzi..? ja taka zdziwiona,nie wiem co jej odpowiedziec..a ona mowi czy zastrzyk pomogl czy juz jest wszystko w porzadku..i dopiero wtedy skleilam ze ona mi musiala robic zastrzyk jak pojechalam juz daaaawno temu do nich jak mi brzuch bolal co i szpital zaliczylam:)..patrzcie jak pamietaja:) a tyle osob tam sie przewija..:P

Ostatnia edycja:
Iza wspolczuje, bo jednak człowiek liczy że zobaczy ta swoją małą kropkę :)

No więc u mnie wychodzi z USG 10+1, dzidzia ma niecałe 3.5cm, mam iść na krzywa cukrowa bo niby norma dla kobiet w ciąży to 92 ja mam 93,7 i lepiej to sprawdzić.
USG miałam przez brzuch, kosmowka się nie odkleja, dzidzia spała mimo że zjadłam batonika.
Zmartwilam się tylko tym,że po badaniu boli mnie podbrzusze i śluz był lekko brązowy, ale tak nie mocno bardziej takie cappuccino. Ale to normalne prawda ? Bo już się martwię, jak to się powtórzy to zadzwonie do niej jutro.
Duphaston mam dalej brać, jak będzie ok to od 5.05 zmniejszymy dawkę na 1x1 i później odstawiamy.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
6c6ffa23e868025767378779d7800ad3.jpg
a43565b7552731523906892e4ca3ce0e.jpg

A to mój maluch :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry