Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też się odmeldowuję. Wczoraj przyjechali goście i niestwty nie mogłam do Was zajrzeć. Życzę wszystkim wesołych Świąt Smacznego jajka i mokrego dyngusa:-)
My tez jesteśmy. Wróciliśmy w poniedziałek, ale dopiero dziś udało mi się tu zajrzeć. Oj cudnie było: cisza (o ile dzieci pozwoliły), spokój, wiosna budząca się do życia i moje ukochane Mazury. Szkoda było wracać....:-)
Jak bym juz jutro nie miała czasu tu zajrzeć, to informuję, że przez kilka dni mnie nie będzie. W piątek rano zamierzamy pojechać do Bygdoszczy, do babci Marcina, żeby w końcu Staś poznał Prababcię. A potem na Mazury. Chcemy ambitnie zrobić całą trasę w piątek, a to sporo, bo 600 km. Zobaczymy, jak dziecie będa grzeczne, to prosto na Mazury, a jak nie, to po drodze jakiś nocleg zahaczymy. A wracamy prawdopodobnie w poniedziałek po południu.