• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nosidło Tula explore

Cześć! Synek ma 4.5 msc i lubi być noszony. Jako, że pracuję za granicą a mały waży już ponad 8kg to chciałbym odciążyć trochę ręce mamy i kupić nosidło. Przeglądaliśmy oferty i tula explore nas zaciekawiła. Nie ukrywam, że interesuje nas też noszenie przodem aby mały ogladał sobie co go zaciekawi.

Czy ktoś posiada to nosidło? Jaki materiał wybraliście? Wiem, że dostępne jest parę opcji i ciężko mi się zdecydować.

Pozdrawiam!

reklama
Cześć! Synek ma 4.5 msc i lubi być noszony. Jako, że pracuję za granicą a mały waży już ponad 8kg to chciałbym odciążyć trochę ręce mamy i kupić nosidło. Przeglądaliśmy oferty i tula explore nas zaciekawiła. Nie ukrywam, że interesuje nas też noszenie przodem aby mały ogladał sobie co go zaciekawi.

Czy ktoś posiada to nosidło? Jaki materiał wybraliście? Wiem, że dostępne jest parę opcji i ciężko mi się zdecydować.

Pozdrawiam!
Bardzo polecam to nosidło, korzystaliśmy i bardzo dobrze się sprawdziło. Zastanów się tylko albo najlepiej skonsultuj to noszenie przodem, bo wydaje mi się, że to raczej nie jest zdrowe i dobre dla dziecka, nawet jeśli producent nosidełka proponuje taką opcję to ja bym się raczej nie zdecydowała na takie noszenie. Warto to przedyskutować z dobrym fizjoterapeutą dziecięcym.

My mamy odziedziczone nosidło Tula. Co prawda jeszcze nie używaliśmy, bo Młoda była za mała na nie ale pierwszy właściciel nie narzekał ;) To taka wersja bawełniana z kapturem. Dziecko można nosić i z przodu i z tyłu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry