Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moja córeczka ma 9 dni. Ostatnio zauważyłam, że kiedy szuka smoczka od butelki, podczas płakania, czy jak pokazuje że jest głodna to ruszyła rytmicznie głową na boki - takie szybkie "nie nie". Czy to jest normalne? Martwię się, że ma jakieś problemy neurologiczne.
Też wydaje mi się, że to po prostu odruch szukania. Moje dziecko tak robi np. do smoczka jak wypadnie i ja próbuję podać, albo do butli w nocy przez sen.
Oczywiście jak masz jakieś wątpliwości to najlepiej dopytać o to położnej, jak do Ciebie przyjdzie oraz pediatry jak będziecie na wizycie na szczepionce
Nie martw się. Mój synek juz w drugiej dobie kręcił tak samo głowa " w stylu nie nie" i tym dziubkiem szukał cyca czy butelki. Też się martwiłam ale lekarz mówił że to normalne. Ale jakie śmieszne