Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam, od paru dni zauważyłam zaczerwionego siusiak u mojego synka, zaczęłam częściej wierzyć smarować sudocremem lecz póki co nie widzę rezultatu, czy macie jakieś sposoby na odparzenia. Dorzucam fotkę, myślicie że to napewno tylko odparzenie?
Na wszelkie zaczerwienienia i opuchlizny siusiaka lekarz i w aptece polecają przemywać lub robić okłady z rywanolu. Kosztuje około 10 zł i jest bez recepty. Czasem jest potrzebny antybiotyk domiejscowy i najlepiej dużo wietrzenia.
Ja przepraszam, ale zdjęcia tego typu to gruba przesada. Jak można pokazywać miejsca intymne swojego dziecka w internecie zamiast iść do lekarza ?
Przecież nie wiadomo kto to będzie ogladać. Wczoraj pierść dziś miejsca intymne dziecka paranoja na prawdę.
Na prawde droga mamo nie jest Ci wstyd tak obnażać swoje dziecko ? I wystawiać na widok publuczny takie zdjęcia ? To nie my tutaj jesteśmy od takich rad tylko lekarz !
No chyba troszeczkę przesadzasz, jestem umówiona do lekarza to po pierwsze, po drugie po to jest forum, buzi dziecka nie widać, a na internecie pełno takich zdjęć, zresztą się wyluzuj, bo to nie ty zdjęcia wstawilas jeżeli dla mnie to nie problem to dla ciebie tymbardziej
Na wszelkie zaczerwienienia i opuchlizny siusiaka lekarz i w aptece polecają przemywać lub robić okłady z rywanolu. Kosztuje około 10 zł i jest bez recepty. Czasem jest potrzebny antybiotyk domiejscowy i najlepiej dużo wietrzenia.