reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Odpieluchowanie na spacerze..

Elencza

Fanka BB :)
Pomocy!
Od soboty ćwiczymy odpieluchowanie synka, który za dwa tygodnie kończy 2 lata.
W domu jest gładko- kupke od ponad pół roku juz zglasza, teraz siusiu..
W domu, od niedzieli żadnej wpadki. Zgłasza, siada, robi. Zero problemów. Pielucha nocna sucha, po drzemce też. Kłopot jest przy wyjściu z domu. Za nic nie załatwi się na trawę.. Nie mówi, leje w spodnie- zazwyczaj mówi, że właśnie robi ("O nie, siusiu").
Jak przekonać go do zgłaszania na spacerze??
Brać nocnik?
Nie chce ubierać już pieluchy..:/
Pomocy..

reklama
Ja kupowałam takie jednorazowe nocniki bo moja córka tez na trawę nie chciała robić. I pytaj co jakiś czas na spacerze czy nie chce siusiu.

O jednorazowym nocniku nie pomyślałam! Dziękuję! Właśnie pytam, a on potrafi powiedzieć,że nie chce i zaraz potem "o nie..". Nie zapomina, tylko ewidentnie nie chce.e.

Do góry