reklama

Odskocznia;))))

reklama
hahah narazie to ja zapraszam na zdzieranie tapety :D:D: a jest tego troche bo nic nie robilismy z tym przedpokojem odkad sie wprowadzilismy :) jest tam chyba z 5 tapet na sobie :-D:-D:-D szkocki system :-):-):-)
U mnie też trzeba zedrzeć tapetę i nie wiem co dalej :confused: Czy kupić jakąś tapetę czy to się gipsuje i maluje czy co z tymi ścianami zrobić :wściekła/y: a ja się na tym nie znam i nie mam kogo zapytać :crazy:
Lamperia to jest,
moja droga,
część ściany, ta dolna, pomalowana farbą olejną...

Nie pamiętasz szkolnych korytarzy....
Na pewno była w nich lamperia...
Aaaaa to już jestem oświecona :-) dziękuję :D

U mnie też trzeba zedrzeć tapetę i nie wiem co dalej :confused: Czy kupić jakąś tapetę czy to się gipsuje i maluje czy co z tymi ścianami zrobić :wściekła/y: a ja się na tym nie znam i nie mam kogo zapytać :crazy:

To zależy..
jak masz równe ściany to jedną ścianę pokryj tapetą, jakąś wzorzystą, a pozostałe pomaluj...
:laugh2::laugh2:

no mnie ogolnie tapety sie nie podobaja.... my w salonie zeby bylo szybciej nie gipsowalismy tylk teraz sie kladzie plyty gipsowe i idzie jak po masle potem malujesz i jest super :) ale w przedpokoju musimy gladz klasc bo tam jest beton i nie mozna sie w wiercic w sciany i dlatego latwiej nam klasc gladz... ale osobiscie oczywiscie polecam plyty bo idzie szybko i bez balaganu ;)

To zależy..
jak masz równe ściany to jedną ścianę pokryj tapetą, jakąś wzorzystą, a pozostałe pomaluj...
:laugh2::laugh2:
Własnie nie są równe bo to takie bloki z klocków betonowych i pod tapeta jest beton i na bank nie jest prosty :-D
no mnie ogolnie tapety sie nie podobaja.... my w salonie zeby bylo szybciej nie gipsowalismy tylk teraz sie kladzie plyty gipsowe i idzie jak po masle potem malujesz i jest super :) ale w przedpokoju musimy gladz klasc bo tam jest beton i nie mozna sie w wiercic w sciany i dlatego latwiej nam klasc gladz... ale osobiscie oczywiscie polecam plyty bo idzie szybko i bez balaganu ;)
a drogie te płyty ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry