reklama

Odskocznia;))))

reklama
oj ja sie nie moglam doczekac jak zrobimy saoln i jak wkoncu sie rozsiadlam w kanapie to ojjjjjj to jest super ;) ale najbardziej czekam na sypialnie heheh

No nie dziwie się ja swojej też nie mogłam się doczekać a teraz czekam aż zrobimy ściany (a to dopiero za 2 lata) i wtedy zaszaleje jak będzie pięknie i równo wszędzie echhh aż się nie mogę doczekać :tak:

hmmm chyba trochę za długo je masz trochę to dziwne :sorry:
danulka ja już nie miałam prawie tydzień jak wchłonął mi się ten krwiak to były takie leciutkie ale byłam u niej ona zrobiła usg zbadała mnie i powiedziała że szyjka macicy po krwiaku się oczyszcza i dlatego mogą być ale nie dużo i przepisała mi zastrzyki nie bylo już upławów prawie tydzień wczoraj bardzo źle się czułam i od wczoraj znowu się zaczęły.
rudzia ja mam ciemny śluz nie mam białego tylko taki brudny i bardziej wodnisty. Jak by był czysty to bym nie kombinowała co jest grane a jest taki brudny.

danulka ja już nie miałam prawie tydzień jak wchłonął mi się ten krwiak to były takie leciutkie ale byłam u niej ona zrobiła usg zbadała mnie i powiedziała że szyjka macicy po krwiaku się oczyszcza i dlatego mogą być ale nie dużo i przepisała mi zastrzyki nie bylo już upławów prawie tydzień wczoraj bardzo źle się czułam i od wczoraj znowu się zaczęły.
rudzia ja mam ciemny śluz nie mam białego tylko taki brudny i bardziej wodnisty. Jak by był czysty to bym nie kombinowała co jest grane a jest taki brudny.

oj to nie wiem kochana co ci poradzic musisz poczekac do poniedzialku i sie nie denerwowac....
rownie dobrze moga to byc jakies resztki ktore do tej pory nie zeszly....

To koniecznie jej o tym powiedz bo to niepokojące...słuchaj a może to jeszcze te oczyszczanie i dlatego taki masz?? Nie wiem na prawdę ale musisz to koniecznie sprawdzić :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry