• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

Kurde, mój P na sms nie odpisuje, tel. nie odbiera.......zaczynam się martwić - mam czarne myśli...tym bardziej, że do roboty 40 km dojeżdża przez las, a tu taka wichura....i Zalew wylało....kurde.....i na dodatek co chwila straż jeździ i erka wrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
"zima zima zima
pada pada śnieg...."

A u mnie nic nie pada słońce świeci :wściekła/y: Ja też chcę śnieg :-p
Kurde, mój P na sms nie odpisuje, tel. nie odbiera.......zaczynam się martwić - mam czarne myśli...tym bardziej, że do roboty 40 km dojeżdża przez las, a tu taka wichura....i Zalew wylało....kurde.....i na dodatek co chwila straż jeździ i erka wrrrrrrrrrrrrrrrr
Kochana ale nie martw się na zapas pomyśl, że jak by stało się coś złego to na pewno byś już wiedziała na pewno się niedługo odezwie i Cię uspokoi :)

mnie tez tom wkurza jak nie odpisuje..... a potem 0jjjjjj przepraszam nie ZAUWAZYLEM.... ale dzis to lepiej zeby sie wogole nie odzywal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry