Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurde, mój P na sms nie odpisuje, tel. nie odbiera.......zaczynam się martwić - mam czarne myśli...tym bardziej, że do roboty 40 km dojeżdża przez las, a tu taka wichura....i Zalew wylało....kurde.....i na dodatek co chwila straż jeździ i erka wrrrrrrrrrrrrrrrr
Też taka cudna pogoda??????dziendoberek
matko kochana padam na paszcze ;(
ja sie wyprowadzam na hawaje to nie dla mnie ;(
buziak pięknościTaaaaa bo dyżurny oficer odbierzeZadzwoń do pracy, czy dojechał...

coś ty......A u mnie nic nie pada słońce świeci"zima zima zima
pada pada śnieg...."
Ja też chcę śnieg 
Kochana ale nie martw się na zapas pomyśl, że jak by stało się coś złego to na pewno byś już wiedziała na pewno się niedługo odezwie i Cię uspokoiKurde, mój P na sms nie odpisuje, tel. nie odbiera.......zaczynam się martwić - mam czarne myśli...tym bardziej, że do roboty 40 km dojeżdża przez las, a tu taka wichura....i Zalew wylało....kurde.....i na dodatek co chwila straż jeździ i erka wrrrrrrrrrrrrrrrr
Kurde, mój P na sms nie odpisuje, tel. nie odbiera.......zaczynam się martwić - mam czarne myśli...tym bardziej, że do roboty 40 km dojeżdża przez las, a tu taka wichura....i Zalew wylało....kurde.....i na dodatek co chwila straż jeździ i erka wrrrrrrrrrrrrrrrr

Może format potrzebny he?Ewelinadziękuje za kawkę chętnie się napije :-)
Ja dziś chyba system na nowo zrobię bo szlak mnie trafia na to co się dzieje z moim kompem obłęd wprost![]()
o dzień dobry Kochana :*mnie tez tom wkurza jak nie odpisuje..... a potem 0jjjjjj przepraszam nie ZAUWAZYLEM.... ale dzis to lepiej zeby sie wogole nie odzywal![]()
Będzie lepiej nie wsciekaj się