reklama

Odskocznia;))))

już pamiętam co gdzie jest:-D:-D:-D ale na poczatku było trudno:szok:
Martuś ty już pisalaś bo chyba przegapiłam, co tam masz w brzuszku? chlopiec czy dziewczynka?

nie fiem bo tu nie mowia :)):):) lobuziaka mam ale czy chlopiec czy dziewcznka nie fiem :):):))

ale jutro bede miala USG prawdopodobnie jak przylece to zapytam jesli bedzie cos widac tym razem chce wiedziec :):):)

reklama
u mnie własnie pod 2 powinno być " a po prawej stronie nad shiftem @ a mam wszystko odwrotnie:-D:-D

nie fiem bo tu nie mowia :)):):) lobuziaka mam ale czy chlopiec czy dziewcznka nie fiem :):):))

ale jutro bede miala USG prawdopodobnie jak przylece to zapytam jesli bedzie cos widac tym razem chce wiedziec :):):)
w pl na usg jak nie wypnie sie pupcią to Ci powiedzą:-) może dziewczynka będziesz miała parke:-):-):-):-)

powiem wam ze gdzies tam podswiadomie..... bo wkoncu nie wazne dla mnie chlopiec czy dziewczynka..... tylko zeby zdrowe bylo ale gdzies tam chcialabym uslyszec ze to dziewczynka :):):) tak do kompletu :):):)

reklama
no co za madrala :):):):)
a no nie wytrzymam..... :):):):)
mamy dylemat z imionami kurna :):):)

Wiedziałam :-D:-D czemu dylemat? Ja mam wybrane imiona od pierwszej ciąży :-)

powiem wam ze gdzies tam podswiadomie..... bo wkoncu nie wazne dla mnie chlopiec czy dziewczynka..... tylko zeby zdrowe bylo ale gdzies tam chcialabym uslyszec ze to dziewczynka :):):) tak do kompletu :):):)

No na pewno byłaby parka wtedy :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry