rudzia789
szczęściara
tak mój M cieszył się jak małe dziecko jak go stworzył![]()
wcale sie nie dziwie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dzis juz nic.....to moj byly z ktorym bylam 8 lat
![]()

a tu marian jeszcze bez ubrania:-)

też tak mysle:-):-):-)Stanowczo lepiej mu w ubraniu![]()
też tak mysle:-):-):-)
marta ty prosto z lotniska jedziesz do szpitala? na badania czy cię położą?
nawet jak cię położa to nie trzymają dłuzej jak 2 doby, dostajesz leki i do domu, a jak masz znajomości to zrobią ci wszystkie badania i do domku:-)prosto z lotniska na badania... nie wydaje mi sie zeby mnie polozyli.... moja ciotka w tym szpitalu jest pielegniarka wiec zalatwila....
tego sie najbardziej boje ze zdecyduja sie mnie polozyc bo mowie wam ze pieknie to nie wyglada..... ale mam nadzieje ze dostane lekarstwa i bedzie bo bolu![]()
tylko daj znac co i jak byśmy się nie martwiły
nawet jak cię położa to nie trzymają dłuzej jak 2 doby, dostajesz leki i do domu, a jak masz znajomości to zrobią ci wszystkie badania i do domku:-)
będzi dobrzetylko daj znac co i jak byśmy się nie martwiły
![]()
prosto z lotniska na badania... nie wydaje mi sie zeby mnie polozyli.... moja ciotka w tym szpitalu jest pielegniarka wiec zalatwila....
tego sie najbardziej boje ze zdecyduja sie mnie polozyc bo mowie wam ze pieknie to nie wyglada..... ale mam nadzieje ze dostane lekarstwa i bedzie bo bolu![]()