reklama

Odskocznia;))))

reklama
to cały dzien w podróży :eek::tak:

cos tam nadrobiłam :-p:-p:-p ale jeszcze nie wszystko :eek::zawstydzona/y:

Wiola... norwegia ??? :szok::-D

gorzej mam spowrotem :-(:-(:-( bo chyba spedze noc na lotnisku:-(:-(:-( wylatuje z poznania do ediego i tu na miejscu jestem o 22 o tej godzinie nie mam zadngo autobusu zeby sie dostac do Aberdeen:-(:-(:-( pierwszy mam o 9.20:-(:-(:-( wiec czeka mnie cala noc na lotnisku:-(:-(:-(

gorzej mam spowrotem :-(:-(:-( bo chyba spedze noc na lotnisku:-(:-(:-( wylatuje z poznania do ediego i tu na miejscu jestem o 22 o tej godzinie nie mam zadngo autobusu zeby sie dostac do Aberdeen:-(:-(:-( pierwszy mam o 9.20:-(:-(:-( wiec czeka mnie cala noc na lotnisku:-(:-(:-(

Kurcze a nie ma innej możliwości? Albo żeby ktoś po Ciebie tam już wyjechał? Nie ma nikt auta ze znajomych?

Kurcze a nie ma innej możliwości? Albo żeby ktoś po Ciebie tam już wyjechał? Nie ma nikt auta ze znajomych?

no do ediego sie jedzie 3 godziny w jedna strone to jest piatek malo komu sie chce jechac tyle godzin
dalam ogloszenie na naszym forum czy moze ktos po kogos jedzie na lotnisko o tej porze to moze sie uda ale jak narazie nikt sie nie odezwal :(:(:(

Co tak słabo Ci idzie??? :-D

siem skupic nie moge ;-);-);-) nie no...tak serio muli mi net ze hoho :szok::szok::szok:

o matko... biedactwo :sorry2:

Ale doczytałam Danusiu o autko :-D:-D brawo :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry