reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witajcie kochane ja dzisiaj później bo była u mnie mamusia moja troszkę pomogła mi posprzątać i ugotowała obiadek:-). Ja jakoś czuje się tak sobie dzisiaj blada jestem jak ściana i już nie mogę się doczekać bo we wtorek wizyta u ginki :-):-).
madziu u ciebie już 7tydzień ekstra:-):-)
rudzia trzymam kciuki za podróż i badanka ale wszystko na pewno będzie dobrze:-):-):-).
danulka kupujecie nową brykę??
anetka jak tam spacer z pieskami się udał??
Kochane uciekam zrobić kolacyjkę mężusiowi bo wróci z pracy za jakieś pół godzinki. Buziaczki kochane

hej karolcia:-)
ja jestem zestresowana w tej ciązy, jeden dzień plamię drugi nie i tak w kratkę:sorry2: ale gin mówi aby sie nie martwić więc go słucham:tak: no i mdłości, najgorsze mam wieczorem, wrrrr:eek::eek::eek:
koniecznie daj znać po wizycie we wtorek:tak:
miłego wieczorku;-)

Dzień dobry :-)

anetka jak tam spacer z pieskami się udał??

a dziękuje... zawsze jest wesoło :-D:-D:-D
no to trzymamy kciuki we wtorek:))) ale i tak wiem że wszystko będzie dobrze :-):-)

Danusia minęłyśmy sie wczoraj... suuupeeerrrrr że autko nareszcie jest :-D:-D:-D i jak się jezdzi??? torebka pasuje ???? :-D:-D:-D:-D

Rudzia przyjemniej podróży Ci zyczę Kochana !!! uważaj na siebie :tak:

Madzia mdłości pewnie niedługo ustapią :tak: a jk dzisiaj samopoczucie ?:-)

Wiola pojawisz sie dzisiaj tutaj??? ze śniadankiem :-D:-D

Majsi wracaj do nas szybciutko no !!!!

Ewelinka nie biegaj tyle !!! usiadz n chwilke i wpadnij do nas :-)

a myśmy wczoraj z M zdrzemneli się na chwilkę... i obudzilismy się po 23 :szok::szok::szok: szybki spacer z psiakami i znowu lulu :-D:-D:-D
ale powiem Wam że takiej mgły jak wczoraj dawno nie widziałam :szok::szok::szok: atmosfera rodem z horroru :szok::szok::szok: a ja taka strachliwa jestem ze :szok::szok::szok::szok:
dzisiaj tez jest... ale troszkę już mniejsza :cool2:

Cześć dziewczyny :-)

Autko pasuje do torebki idealnie, zmieniałam na czarną do niej pasuje wszystko ;-):-D:-D:-D:-D

Marta czekam na wieści od Ciebie pisz koniecznie jak tylko wylądujesz w pl :tak:

Karola ano kupiliśmy nie tyle nową ile na chodzie :-D nasze się rozleciało i pewnie już rozebrane na części :-(

Madzia i tak trzymaj nie denerwuj się i spokojnie wszystko będzie dobrze przecież Ci już pisałam ;-)
Jak Marian żyje biedak jeszcze?? :-D:-D:-D:-D

Anecia autko jeździ super wczoraj zrobiliśmy sobie jazdę próbną c by je wyczuć. Przede wszystkim silnik 1,3 to już coś a cintku był tylko 700 więc słaby. Oby tylko się spisywał jak należy co by go od razu robić nie trzeba było ;-)

Wiola a Ty tak do końca tygodnia masz tych chłopaków czy dłużej?? :sorry2:

Ewelinka czekamy kochana na Ciebie wracaj szybko do nas :tak:

Autko pasuje do torebki idealnie, zmieniałam na czarną do niej pasuje wszystko ;-):-D:-D:-D:-D

Anecia autko jeździ super wczoraj zrobiliśmy sobie jazdę próbną c by je wyczuć. Przede wszystkim silnik 1,3 to już coś a cintku był tylko 700 więc słaby. Oby tylko się spisywał jak należy co by go od razu robić nie trzeba było ;-)

no to bosko że torebka pasuje ;-);-);-):-D:-D:-D:-D
super że jestescie zadowoleni :-D:-D:-D ja poprosze o jakies zdjątka :-D:-D:-D (autk... nie torebki :-p:-p:-p)

Ja dziś do urzędu pracy miałam z rana ale mgły że świata nie widać i chyba odczekam chwile :sorry2:

to tak jak u mnie...:szok::szok::szok:

reklama
no to bosko że torebka pasuje ;-);-);-):-D:-D:-D:-D
super że jestescie zadowoleni :-D:-D:-D ja poprosze o jakies zdjątka :-D:-D:-D (autk... nie torebki :-p:-p:-p)
to tak jak u mnie...:szok::szok::szok:

Jak wrócę to zrobie zdjęcia :tak:
U mnie już się podnosi więc się zbieram lepiej tam z rana jechać potem sporo ludzi :tak:

Kurcze laptop chyba mi siada od wczoraj ciągle czarny ekran mi włazi co jakoś czas i nic nie idzie zrobić tylko reset :sorry2: chyba system znowu się szykuje :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry