rudzia789
szczęściara
Jej....mamusia mi kawkę zrobiła.......i podała....ech....jaka kochanieńka....![]()
pozazdroscic mamusi
caluski dla niej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jej....mamusia mi kawkę zrobiła.......i podała....ech....jaka kochanieńka....![]()
Dlatego ja sie dziwić, że Ty nie widzieć....![]()

Ja kawkę poproszę....dużą bez cukru i mleka.....w filiżance....![]()

taaaaaaak![]()

no ja tyż
jakie wymagania
zrobiona :-) z cytrynką oczywiscie :-)
taka to pożyje![]()
Pozdrowiłam......kazała podziękować i pogratulować stanu błogosławionego, uściskać i pozdrowić oraz zaprosić do nas do pl w odwiedziny - tak też czynię....:-)pozazdroscic mamusi
caluski dla niejze tak o Cibeie dba :*
Się ma wymagania wygórowane, a co!!!!no ja tyż
jakie wymagania
zrobiona :-) z cytrynką oczywiscie :-)
taka to pożyje![]()

Pozdrowiłam......kazała podziękować i pogratulować stanu błogosławionego, uściskać i pozdrowić oraz zaprosić do nas do pl w odwiedziny - tak też czynię....:-)
Się ma wymagania wygórowane, a co!!!!
Ano pozyje pozyje......wsio podane do stołu...chyba na dłużej zaniemogę....![]()

ja z melczkiem ostatnio pijampo cytrynce mam zgage
![]()

Się ma wymagania wygórowane, a co!!!!
Ano pozyje pozyje......wsio podane do stołu...chyba na dłużej zaniemogę....![]()

Fajno......w każdej chwili kochana...o każdej porze...jeden telefon i nie ma problema...;-);-) drzwi szeroko otwartepodziekowanie dla mamusijak tylko sie zjawie w PL to napewno zawitam oj ZAWITAM
![]()
:-):-):-)