• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

to czekam :-D:-D:-D

ech... będzie miał niespodziankę :-D:-D:-D:-D:-D na pewno się ucieszy :-D:-D:-D:-D

No nie wiem czy się ucieszy ale przynajmniej ja się zemszę i na pewno od razu będzie mi lepiej :tak:

A tak jest u mnie dzisiaj za blokiem i przed te po prawej stronie auto po czapą to moje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• P1010895.jpg
    P1010895.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 32
  • P1010896.jpg
    P1010896.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
reklama
No nie wiem czy się ucieszy ale przynajmniej ja się zemszę i na pewno od razu będzie mi lepiej :tak:

A tak jest u mnie dzisiaj za blokiem i przed te po prawej stronie auto po czapą to moje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hehe :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no czasami cosik takiego potrafi poprawic humorek :-D:-D:-D:-D:-D

ślicznie... no to rzeczywiscie czeka Cię niezłe odśnieżanie :tak::tak::tak::tak:

widzę że też autko zaparkowane przodem... a parkujesz czasmi wjeżdżając tyłem ? :zawstydzona/y:

hehe :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no czasami cosik takiego potrafi poprawic humorek :-D:-D:-D:-D:-D

ślicznie... no to rzeczywiscie czeka Cię niezłe odśnieżanie :tak::tak::tak::tak:

widzę że też autko zaparkowane przodem... a parkujesz czasmi wjeżdżając tyłem ? :zawstydzona/y:

Pewnie wole tyłem jak przodem tym bardziej teraz te dłuższe auto bo cc było króciutkie ;-)

ło... właśnie zauważyłam :zawstydzona/y:
Wy tam macie las po drugiej stronie drogi? :-)

Tak wkoło mamy same lasy ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry