• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

No tak - jak ja już mam chwilę wolną to pouciekały wszystkie na sanki pwnie ;-) ;-)
Pozdrawiam wszystkie :)
Rudzia - a jak się nie przekręci łobuz w brzuchu to cc Ci zafundują?

A ja sobie lekarza szukam...cholerka - kiedy nareszcie zakończą się moje wizyty w gabinetach ginekologicznych??!!
Od 23 dnia cyklu mam plamienia , teraz chyba w koncu właściwy @? Nic nie rozumiem - to już 2-gi cykl taki.
Powiedzcie czy np -po zabiegu też miałyście takie przeboje???
ehh

reklama
No tak - jak ja już mam chwilę wolną to pouciekały wszystkie na sanki pwnie ;-) ;-)

A ja sobie lekarza szukam...cholerka - kiedy nareszcie zakończą się moje wizyty w gabinetach ginekologicznych??!!
Od 23 dnia cyklu mam plamienia , teraz chyba w koncu właściwy @? Nic nie rozumiem - to już 2-gi cykl taki.
ehh

witaj Gabrysiu :) a no jak sie nie przekreci to tak jak z KAcprem - cesarka... :( mam jednak nadzieje ze tym razem poczuje naprawde co to znacyz porod ;) bardzo bym tego chciala.... ale najwazniejsze zeby Franek byl zdrowy i nic mu nie bylo wiec jak nie bedzie wyjscia no to bedzie trzeba ciac.... ehhh

Witajcie kochane :-)

Ja mam mamę w domu więc same rozumiecie nie chce za dużo siedzieć na komputerze ;-)

Madzia tacy ludzie są wszędzie ona Ci zwyczajnie zazdrości więc nie przejmuj się nie warto...

Anecia nic z bałwana nie wyszło ;-) ale nic to nadrobie jeszcze ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Sis buziam kochana ;-)

Martuś cudowne wieści oby mały sie odpowiednio obrócił :tak:

Monia Ty jeszcze w domku?? Twarda zawodniczka jesteś ;-)

Pozdrawiam dziewczyny serdecznie :-)
Buziole :**

Ale ładne imię - Franek:)!! Będzie łobuziak hihi

A dziewczyny nie pisałam jakiś czas, bo nazłoszczona jestem jak by mało było przygód w zeszłym roku - to jeszcze 26 grudnia ukradli mi torebke z dokumentami i kasą - jak na chrzest jechałam :wściekła/y::no::wściekła/y::no:
Jedni maja święta a inni pracują jak widać grrrrr!!!!!!
Tak właśnie rok mi się podsumował - mam nadzieję,że ten będzie dobry - dla nas wszystkich!!

Witam kochane:-)
helo :):):)

zastalam kogos????

co tu tak dzis pusto ????:szok::szok::szok:

z maluchem wszystko wporzadku slyszalam serduszko bije jak dzwon :):):):) narazie jeszcze jest glowka na gorze ale miejmy nadzieje ze przez te reszte tygodni sie okreci ;)

:-) musisz z Franiem porozmawiać może da się przekonać i się grzecznie odwróci:-D

ehh

Gabrysiu ja jestem miesiac po zabiegu i przed @ plamiłam jeden dzień ale po plamie już drugi dzień więc myslę że tak będzie dopóki wszystko się nie ureguluje.
A ty kochana kiedy miałaś zabieg?

Witajcie kochane :-)

Ja mam mamę w domu więc same rozumiecie nie chce za dużo siedzieć na komputerze ;-)

Madzia tacy ludzie są wszędzie ona Ci zwyczajnie zazdrości więc nie przejmuj się nie warto...

Anecia nic z bałwana nie wyszło ;-) ale nic to nadrobie jeszcze ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Sis buziam kochana ;-)

Martuś cudowne wieści oby mały sie odpowiednio obrócił :tak:

Monia Ty jeszcze w domku?? Twarda zawodniczka jesteś ;-)

Pozdrawiam dziewczyny serdecznie :-)
Buziole :**

Nie przejmuję się, mam fajnych kolegów:-) dzisiaj przynieśli mi markizy, pychotka:-)
Jak to bałwan jeszcze nie ulepiony? :-p do roboty:-p
Buuziaki kochana:-)
Ale ładne imię - Franek:)!! Będzie łobuziak hihi

A dziewczyny nie pisałam jakiś czas, bo nazłoszczona jestem jak by mało było przygód w zeszłym roku - to jeszcze 26 grudnia ukradli mi torebke z dokumentami i kasą - jak na chrzest jechałam :wściekła/y::no::wściekła/y::no:
Jedni maja święta a inni pracują jak widać grrrrr!!!!!!
Tak właśnie rok mi się podsumował - mam nadzieję,że ten będzie dobry - dla nas wszystkich!!
Gabrysiu oby nowy rok był lepszy od poprzedniego:tak::-)

Miłego wieczorku kochane:-)

Witam kochane:-)

:-) musisz z Franiem porozmawiać może da się przekonać i się grzecznie odwróci:-D

Gabrysiu ja jestem miesiac po zabiegu i przed @ plamiłam jeden dzień ale po plamie już drugi dzień więc myslę że tak będzie dopóki wszystko się nie ureguluje.
A ty kochana kiedy miałaś zabieg?

Nie przejmuję się, mam fajnych kolegów:-) dzisiaj przynieśli mi markizy, pychotka:-)
Jak to bałwan jeszcze nie ulepiony? :-p do roboty:-p
Buuziaki kochana:-)

Gabrysiu oby nowy rok był lepszy od poprzedniego:tak::-)

Miłego wieczorku kochane:-)

Hmmm miałam zabieg operacyjny na szyjce macicy (a dokładnie 3 takie zabiegi na przestrzeni kilku dni w październiku) a nie TEN zabieg, o którym pomyślalaś(miałam poród naturalny w kwietniu).
Myślę jednak że po różnych akcjach na szyjce i tych okolicach organizm może zachowywac się podobnie.. :nerd: zobaczymy. Ale zaczęłam się trochę martwić,że znowu COŚ...

Heh fajni koledzy w pracy to podstawa ;-) ;-)

dziendoberek :) witam sie ranna pora :)

Anetko a po co do chirurga??? cos sie stalo??? czekam na Ciebie :) cumolki :*

Madziu i tak ma byc najwazniejsze ze wsrod wieksozsci dobrze sie czujesz...
no mam nadzieje ze tym razem Franek bedzie dobry dla mamusi i powisi troszke do gory nogami ;)

a ja ide na jakies sniadanko bom glodna jak piorun :):))

Monis a Ty gdzie sie podziewasz???

VIOLKA!!!!!!!!!!!!!!! czy ona wogole mnie slyszy?????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sis tesknie za TOBA :*

Anetko a po co do chirurga??? cos sie stalo??? czekam na Ciebie :) cumolki :*

hej kochana :-) nic się nie stało... po prostu ta blizna po szyciu strasznie mi się zaczerwieniła i troche podpuchła... i boli jak cholera:sorry2: dostałam maśc z antybiotykiem i mam isc do kontroli w środę... jak nic się nie poprawi muszą mi mini zabieg zrobic :szok::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry