Anetka83
zbyt wiele...
Ale że niby kogo mam tym...teges....toż to na pasku jest....idź Ty świnio!!![]()
leeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale że niby kogo mam tym...teges....toż to na pasku jest....idź Ty świnio!!![]()

No tak ale mój P po polszy troszku jeździł....więc wiesz...też mu mówię, że niby skąd ma znać, ale mój P wie swoje....to łądna musiala byc impreza
a tak na serio... to raczej mała możliwosc że oni sie znaja... toc to dwa konce polski ;-)

leeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()

to mi się udało..........siqA one na szyję czy jak???

No tak ale mój P po polszy troszku jeździł....więc wiesz...też mu mówię, że niby skąd ma znać, ale mój P wie swoje....![]()
to mi się udało..........siq

A one na szyję czy jak???![]()

Strażak????????????wiec... byc moze byc moze... ;-);-);-)
e... wlasnie sobie przypomnialam ze byl jakiś strazak kiedys z nami na sylwku w jabłonnce (to koło Chyżnego) ale jego przeniesli skądś właśnie na Chyżne... ale on chyba nie był z nad morza... ;-);-)