• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no tylko żeby nie było - obiecanki cacanki a głupiemu radość!! :zawstydzona/y:
zobaczysz, że teraz tylko lepiej będzie....i wiesz wino chyba działa cuda bo u mnie tez lepiej..jakby...:-D:-D:-D:-D:-D

no cos Ty!!! masz zaklepane... nawet mozesz sobie casting zrobic... co by borowców takich jak chcesz miec :-D:-D:-D osobistych :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Duszyczko... bardzo bym chciała...też lepiej.... wspaniale:tak:

reklama
no cos Ty!!! masz zaklepane... nawet mozesz sobie casting zrobic... co by borowców takich jak chcesz miec :-D:-D:-D osobistych :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Duszyczko... bardzo bym chciała...też lepiej.... wspaniale:tak:
No ja myślę!!!:-D:-D:-D Ujjj.....to ja muszę zestaw pytań przygotować....:-D:-D:-D:-D
będzie ok kochana ja innej opcji nie przyjmuję...ano lepiej...nie mówić:-D:-D:-D

ja z doskoku bo musze ruszyc dupacie :)
dupaCie??? ale co CieDupa??:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ALE SIĘ ROZCZULIŁAM..........:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Zobaczcie co dostałam od swojej chrześnicy na pocztę......z dopiskiem "Ciocia ja Cie kocham"....:happy::happy::happy::happy::happy::happy:

[video=youtube;H0xBpYT4G5I]http://www.youtube.com/watch?v=H0xBpYT4G5I&feature=topvideos[/video]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry