reklama

Odskocznia;))))

reklama
mam to samo od tygodnia walcze z @!!!! juz mnie szlak trafia - pierwsza po porodzie masakra jakas !!!!!!

pobawilabym sie juz troche :D:D:D:D

Ha ha ha ha .... to widze nie tylko ja chętna zabaw:-D u mnie są, ale ile można??!!! :szok::szok: Oj można...padłammmmmmmmmmm

kurna pranie sie skonczylo ide wywiesic i wstawic drugie - ja nie wiem ostatnio nie moge wyjsc z prania codziennie jedno albo dwa - skad sie to bierze :):):):)

kupuj więcej ciuszków :-D:-D:-D:-D

no najlepsze jest to ze to nie moje tylko samo maluchowe :D:D:D

oj ja to mam taka chcice na zabawy ze hey :D:D:D ale @ konca nie widac wrecz przeciwnie ciagle jej wiecej chulera jedna noooo i to jeszcze w czasie tabsow mialam nadzieje ze przetrwam do konca opakowania ale niestety - chyba za duzo zabaw w piakownicy :D:D:D:D:

no najlepsze jest to ze to nie moje tylko samo maluchowe :D:D:D

oj ja to mam taka chcice na zabawy ze hey :D:D:D ale @ konca nie widac wrecz przeciwnie ciagle jej wiecej chulera jedna noooo i to jeszcze w czasie tabsow mialam nadzieje ze przetrwam do konca opakowania ale niestety - chyba za duzo zabaw w piakownicy :D:D:D:D:

To czekaj cierpliwie, ale przecież BAWIĆ sie możecie :-D:-D:-D:-D:-D

No nic kwity w miarę ogarniete, potem jeścio sprawdzę, można robić szponki, bo nowy wzorek wynalazłam i już doczekac sie nie mogę, jak mi wyjdzie....

tipsy-paznokcie-fioletowe-rzowe-brokat-wzory-wzorki-french-Front.jpg

jak mam taki wyciek to jedyne o czym mysle to o jego KONCU :D

Ha ha ha...to czekaj ciepliwie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry