Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Napisałam ale sms nie doszedł jeszczemam nadzieje, że wszystko u niej dobrze
ja też, oby już do porodu nie miała więcej wrażeń.Napisałam ale sms nie doszedł jeszczemam nadzieje, że wszystko u niej dobrze
Rudzia co ty dosypujesz mu do kaszki że on ma tyle energii?oj jak mnie maly meczy ... tez bym chciala miec tyle energii co on...jeszcze chwila i lozkowice witaja... troche spokoju dla mnie i tez lulu moze jutro sloneczko zaswieci....

oj jak mnie maly meczy ... tez bym chciala miec tyle energii co on...jeszcze chwila i lozkowice witaja... troche spokoju dla mnie i tez lulu moze jutro sloneczko zaswieci....
ja też, oby już do porodu nie miała więcej wrażeń.
Rudzia co ty dosypujesz mu do kaszki że on ma tyle energii?![]()
pewnie zasiegu nie ma albo telefonik padl....

heheh to pewnie to paskudne mleko ktore wciaz pije... a fuuuuuuu mnie akurat energia uchodzi jak mu butle robie:-):-):-)

Na pewno zaświeci bo ja już podesłałam Ci sporo słoneczka priorytetem jutro będzie u Ciebie ;-)
no wiedzialam ze na Ciebie mozna zawsze liczyc dziekuje kochana.... bo ta jesien u nas to mnie juz wykancza... prawdziwa szkocka pogoda!!!!:--(
toż to pełnia lata :-)ja też, oby już do porodu nie miała więcej wrażeń.
Rudzia co ty dosypujesz mu do kaszki że on ma tyle energii?![]()