reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ja bym chętnie coś zrobiła z włosami ale nie wiem co ;/
Moje są z natury ciemne mam je długie za ramiona bez grzywki stopniowania itd i są strasznie cienkie i boję się chodzić do fryzjera bo kiedyś chciałam tylko podciąć włosy a prawie nic mi na tej głowie nie zostawił ;/

eh... :-(
ło... czekam z niecierpliwoscią :-):cool2:

Spokojnie doczekasz się :cool2::-D:-D:-D:-D:-D

heheh a moj tom to na klacie nie bardzo co piaty wystap za to nogi i glowa oj..... na glowie to ma prawdziwy busz:-D:-D:-D az mu zazdroszcze ciekawe czy kacper zalapie to po tatusiu;-);-) no i siwieje mi bidulek ale ja lubie jak tacy mlodzi sa siwi ojjjjjjjjjj hehehehh

Oj tak ja też lubie mój na klacie ma sporo włosów za to na głowie co 2 :-D:-D:-D:-D

dobra... idem nastawic obiadek psiakom :-)
będę z doskoku :-)

Ja też do kuchni biegam robić obiad :-D

ja też musze isć do fryzjera, bo już odrosty na pół kilometra mam :)
idę się zdrzemnąć na 15 minut :)

Przyjemnej drzemki :-)

ja tez farbuje wiec nie wiem co to siwizna:-):-) za to moj tom to ojojojojoj;-);-)
mnie to sie teraz marzy fryzjer ale chce jeszcze poczekac a chcialam sobie pasemka zrobic... ehhhhh

Przyjdzie czas i na to więc spokojnie :tak:

Moje są z natury ciemne mam je długie za ramiona bez grzywki stopniowania itd i są strasznie cienkie i boję się chodzić do fryzjera bo kiedyś chciałam tylko podciąć włosy a prawie nic mi na tej głowie nie zostawił ;/

Jakby dobry fryzjer fajnie wystopniował miałabyś super fryzurkę :-)

ja jestem brunetka ale kolory to juz mialam chyba wszystkie na glowie;-);-) no i wszystki dlugosci teraz mam do ramion i ostatnio jeszcze przed ciaza sciagalam kolor bo mialam czarne i p tym mialam robic sobie pasemka no ale okazalo sie ze jestem w ciazy i wole to odstawic na pozniej... teraz mi sie bladyna zamrzyla:-):-):-)
jak masz cienkie wlosy to polecam zoltko z cytryna... mi bardzo pomoglo po operacjach strasznie wychodzily mi wlosy i mialam cieniutkie jak nitka... raz w tygodniu nakladalam sobie jajko naprawde dobra sprawa...

ja jestem brunetka ale kolory to juz mialam chyba wszystkie na glowie;-);-) no i wszystki dlugosci teraz mam do ramion i ostatnio jeszcze przed ciaza sciagalam kolor bo mialam czarne i p tym mialam robic sobie pasemka no ale okazalo sie ze jestem w ciazy i wole to odstawic na pozniej... teraz mi sie bladyna zamrzyla:-):-):-)
jak masz cienkie wlosy to polecam zoltko z cytryna... mi bardzo pomoglo po operacjach strasznie wychodzily mi wlosy i mialam cieniutkie jak nitka... raz w tygodniu nakladalam sobie jajko naprawde dobra sprawa...

No też słyszałam, że jajko wzmacnia włosy :tak: warto spróbować ja mam gęste i kręcone każdy idzie w swoją stronę jak trocję dłuższe nie można sobie z nimi dać rady :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry