Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też mam mimo, że nie rodziłam ale nie przeszkadzają mi są pod ciuchami to co mają mi przeszkadzać a chłopek nie ma pojęcia co to rozstępy czy celulit to i nie widzi tego![]()

A mój niestety wie bo jak przytył to mu wyskoczyły na dupie i oszalałJa też mam mimo, że nie rodziłam ale nie przeszkadzają mi są pod ciuchami to co mają mi przeszkadzać a chłopek nie ma pojęcia co to rozstępy czy celulit to i nie widzi tego![]()

A no niestety :-(to on marynarz????
nie wiedziałam...
No już wole małe niż ogromniaste i suchą skórę
Hahahahhahah a kto go tam wie może wszystko zna na pamięć i udaje, że wielce widzi![]()

w sumie racja...
ino mój wie co to cellulit...
sama go uswiadamiałam...

A mój niestety wie bo jak przytył to mu wyskoczyły na dupie i oszalał
A no niestety :-(

No raczej się mu to nie uda
To po co mu powiedziałaś co to jest i jak wygląda??
Ludzie to mają problemy![]()
Ta jego praca nie jest taka zła jak bym nie była w ciąży to bym się teraz wygrzewała w jakimś dobrym hotelu na FilipinachTo ja współczuję...
Bo za 2 miesięczny pobyt to płaci kompania do kontraktu
poza tym 4 miesiące na morzy 8 miesięcy 24 h na dobe w domu mam nadzieję, że się kiedyś przyzwyczaję do takiego zycia JA mojego naumiałam co to cellulit bo przesiadywał troszkę ze mną w pracy i o wszystko się dopytywał później żałowałam bo jak zaczął siebie i mnie oglądać to mysłałam że nie skończyZboczenie zawodowe....
Naumiam i już...