reklama

Odskocznia;))))

masji też tak właśnie myślę. muszą dzidzie urodzić się zdrowe i duże i nie ma innej opcji:-):-) kochana to musisz mi napisać co jesz zdrowego bo ja jem na to na co mam ochotę więc przeważnie owoce, mało mięsa bo wymiotuje zero nabiału bo jest masakra w kibelku i sporo ziemniaków bo od nich mi jest dobrze:-)
buziaczki kochana dzięki
I tak jedz :) Jeśli po czymś Ci nie dobrze to nie ma sensu tego w siebie wciskać ;-) Ja nie lubiłam słodyczy przed ciążą teraz mi się oczy świecą jak widzę czekoladę z nadzieniem truskawkowym :-D
A ogólnie staram się coś smażonego jeść tylko raz w tygodniu jem dużo zup warzywnych sałatek warzywnych i owocowych ( bez majonezu :P ) bułeczki i chlebki pełnoziarniste chude rybki. Od nabiały tez mnie odrzucało długo ale teraz wcinam. Mleko mi nie podchodzi tak do picia to jem z płatkami oczywiście owsianymi albo kukurydzianymi bo inne są sztucznie słodzone i barwione a w te cudowne opisy to ja nie wierzyć :-pDobrze, że jesz ziemniaczki bo to węglowodany a jak wiadomo dają ucucie sytości poprzez zawarty naturalny błonnik :) i dają energię :) Ale oczywiście czasem mam ochotę na frytki czy coś to je jem bo nie będę się katować choć to w większości puste kalorie i niezdrowy tłuszcz no ale co zrobić jak jest ochota to nie zawsze idzie to zastąpić czymś innym :-D
Aaaa i masakra po nabiale to w sensie że wymioty czy raczej posiedzenia? Bo jak to drugie to trzeba się przełamać organizm się przyzwyczai i nie będzie takich cyrków bo nabiał zdrowy :)
A teraz mykam nynać :)
Miłej nocki kobietki :)

reklama
Dzień dobry :-D

kawki ?

images

Idę teraz młodego zaprowadzić do przedszkola
i na zakupy,
ale potem do was zaglądnę...
Choć dziś szykuje mi się dość pracowity dzień...
Bo może po południu trafi mi się kontrola rodzicielska
:-D:-D:-D:-D

Witam w ten piękny i słoneczny poranek...
Poproszę...

:-D:-D

Idę teraz młodego zaprowadzić do przedszkola
i na zakupy,
ale potem do was zaglądnę...
Choć dziś szykuje mi się dość pracowity dzień...
Bo może po południu trafi mi się kontrola rodzicielska
:-D:-D:-D:-D

ja też dzisiaj niestety muszę troszkę porobic :szok: a tak mi się nie chce :szok::szok::cool2::cool2::cool2:
czekam na Ciebie :-)

Dzień dobry :-)
Ja już byłam na zakupach spożywczych nie można mnie wpuszczać do dużych sklepów bo kupuje za dużo niepotrzebnych rzeczy :eek: Dziś jestem biedniejsza o automatyczny odświeżacz powietrza z czujnikiem ruchu nie wiem po co mi to :eek: A zaraz musze jechać kupić kompas :-D Mój Tato sobie do lasu zażyczył tylko ja nie wiem gdzie się kupuje kompas :-D Tylko jak już się rozsiadłam to będzie ciężko mnie ruszyć :-p
A Wy co porabiacie?

reklama
Dzień dobry :-)
Ja już byłam na zakupach spożywczych nie można mnie wpuszczać do dużych sklepów bo kupuje za dużo niepotrzebnych rzeczy :eek: Dziś jestem biedniejsza o automatyczny odświeżacz powietrza z czujnikiem ruchu nie wiem po co mi to :eek: A zaraz musze jechać kupić kompas :-D Mój Tato sobie do lasu zażyczył tylko ja nie wiem gdzie się kupuje kompas :-D Tylko jak już się rozsiadłam to będzie ciężko mnie ruszyć :-p
A Wy co porabiacie?

Ja nie wiesz po co ci to, to mi przyślij...
Przyda się
:-p:cool2:

Gdzie się kupuje kompas?!
A bo ja wiem..
Dziś może po południu przyjedzie mamusia,
więc trzeba troszkę w domu ogarnąć
i porządny obiad ugotować na tę "kontrolę"...
:laugh2::laugh2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry